Клавиатура Rapoo E9500M Black, Wireless, стандартная, ультратонкая

Код товара: 1287436
Нет в наличии
  • Информация по Rapoo E9500M
  • Производитель: Rapoo
  • Гарантия: 24 мес.
  • Код производителя: E9500M
  • Краткое описание:

    E9500M привлекательна для тех, кто ищет удобную и минималистичную беспроводную клавиатуру с богатыми возможностями подключения и длительным сроком работы. Особенности Многорежимное подключение через различные технологии, такие как Bluetooth 3.0, 4.0 и 2,4 ГГц. Это позволяет подключать клавиатуру к разным устройствам удобным для вас способом. Клавиатура позволяет одновременно подключаться к нескольким устройствам, что позволяет удобно переключаться между ними одним кликом. Ультратонкий корпус толщиной 4,5 мм, который придает ей элегантный вид и сделан с основанием из алюминиевого сплава для дополнительной прочности. Мультимедийные горячие клавиши, позволяющие удобный доступ к различным функциям, таким как медиаплеер, домашняя страница, регулировка громкости и т.д. Долгий срок службы батареи обеспечивает до 12 месяцев автономной работы, что позволяет не заботить

Описание Клавиатура Rapoo E9500M Black, Wireless, стандартная, ультратонкая

E9500M є привабливою для тих, хто шукає зручну та мінімалістичну бездротову клавіатуру з багатими можливостями підключення і тривалим терміном роботи.

Особливості

  • Багаторежимне бездротове підключення через різні технології, такі як Bluetooth 3.0, 4.0 і 2,4 ГГц. Це дозволяє підключати клавіатуру до різних пристроїв зручним для вас способом.
  • Клавіатура дозволяє одночасно підключатися до кількох пристроїв, що дозволяє вам зручно перемикатися між ними одним кліком.
  • Ультратонкий корпус товщиною 4,5 мм який додає їй елегантний вигляд і зробленої з основою з алюмінієвого сплаву для додаткової міцності.
  • Мультимедійні гарячі клавіші, які дозволяють зручний доступ до різних функцій, таких як медіаплеєр, домашня сторінка, регулювання гучності тощо.
  • Довгий термін служби батареї забезпечує до 12 місяців автономної роботи, що дозволяє не перейматися частим заряджанням.

Характеристики Клавиатура Rapoo E9500M Black, Wireless, стандартная, ультратонкая

Вага 465 г 465 г
Кількість клавіш 111 111
Розміри 410 x 149 x 19 мм 410 x 149 x 19 мм
Основні характеристики [Клавіатури]
Інтерфейс Wireless (2.4GHz) Wireless (2.4GHz)
Додатково ультратонка ультратонка
Колір Black Black
Підключення бездротове бездротове
Підсвічування немає немає
Тип клавіатури стандартна стандартна
Тип кнопок мембранні мембранні