Планшет Lenovo Yoga Smart Tab 4/64 WiFi Iron Grey (ZA3V0040UA)

Код товара: 1078659
Нет в наличии
  • Информация по Lenovo ZA3V0040UA
  • Производитель: Lenovo
  • Страна-производитель: Китай
  • Гарантия: 12 мес.
  • Модель: Yoga Smart Tab 4/64 WiFi Iron Grey
  • Код производителя: ZA3V0040UA
  • Вес: 1.01 кг.
  • Габариты: 32x4x21 см.
  • Краткое описание:

    10.1", 1920 х 1200, Qualcomm Snapdragon 439, Wi-Fi, Bluetooth, RAM - 4 ГБ, встроенная память - 64 ГБ, Основная - 8 Мп, Фронтальная - 5 Мп, 7000 mAh, Цвет - серый

Описание Lenovo Yoga Smart Tab 4/64 WiFi Iron Grey


Lenovo Yoga Smart Tab – це тонкий, функціональний та зручний у використанні планшет, який ідеально підходить для перегляду фільмів на ходу, відпочинку або читання книг. Він оснащений 10,1-дюймовим Full HD дисплеєм і двома стереодинаміками JBL, що додають барв мультимедійним розвагам. А підтримка Google Assistant робить його корисним помічником у будь-яких справах – від пошуку потрібної інформації до керування пристроями розумного будинку. З Yoga Smart Tab у ваших руках опиниться цілий світ.



Отримайте більше яскравих вражень завдяки 10-дюймовому сенсорному IPS дисплею з роздільною здатністю 1920 x 1200 пікселів та яскравістю 320 ніт. Він забезпечує яскраву картинку з хорошими кутами огляду для зручного перегляду з усіх боків.



Динаміки від JBL потужністю 2 Вт та підтримка технології багатоканального звуку Dolby Atmos подарують вам справді об'ємне стереозвучання, насичене деталями. З ними перегляд відео та прослуховування музики стануть ще більш видовищними. Крім цього, у планшета передбачено 3,5 мм роз'єм для навушників, щоб ви могли насолоджуватися відео або улюбленими треками, не турбуючи оточення.



Оцініть зручність роботи з Google Assistant. Спеціальний режим Ambient дозволяє використовувати планшет з користю поки він знаходиться у режимі очікування або стоїть на зарядці. У цей час на екран можуть виводитися нагадування, музичний плеєр, ярлики для керування пристроями розумного дому, а сам Google Assistant готовий відгукнутися на ваш запит. Просто попросіть свого віртуального помічника увімкнути музику і продовжуйте займатися своїми справами.



Однією з основних переваг планшета став оригінальний дизайн, що зберіг у собі знакову рису серії Yoga – циліндричний виступ на бічній грані і поворотну кронштейн-підставку. Завдяки цьому девайс не лише дуже зручно тримати в руках, а і можна поставити на столі або навіть повісити на стіну. Дізнайтеся, що таке справжній комфорт з Lenovo Yoga Smart Tab.



Насолоджуйтесь безперервними розвагами цілий день. Yoga Smart Tab обладнаний акумулятором на 7000 мАг, якого, за даними Lenovo, вистачить на 10 годин відтворення Full HD відео або 11 годин браузингу у мережі.

Характеристики Lenovo Yoga Smart Tab 4/64 WiFi Iron Grey

Основные характеристики
Количество SIM-карт нет
Экран
Диагональ экрана 10.1"
Тип матрицы IPS
Разрешение 1920 x 1200
Процессор
Частота 2 ГГц
Количество ядер 8
Оперативная память
Встроенная память 64 ГБ
Память
Поддержка SD-карты до 256 ГБ
Мультимедийные возможности
Основная камера 8 Мп
Фронтальная камера 5 Мп
Беспроводная связь
Bluetooth 4.2
Wi-Fi 802.11 b/g/n/ac
Стандарты связи нет
Дополнительно
Навигация GPS, GLONASS, BeiDou
Батарея 7000 mAh
Толщина корпуса 5.5 мм
Цвет Серый
Операционная система
Физические характеристики
Вес 570 г