Вытяжка кухонная Pyramida WHX 60 BL

Код товара: 1111307
Нет в наличии
  • Информация по PYRAMIDA WHX 60 BL
  • Производитель: PYRAMIDA
  • Страна-производитель: Украина
  • Гарантия: 36 мес.
  • Модель: WHX 60 BL
  • Вес: 5.5 кг.
  • Габариты: 50x40x15 см.
  • Краткое описание:

    Тип - плоская, настенная, 400 м3/час, 65 Вт, отвод воздуха и рециркуляция, ширина корпуса - 60 см, Диаметр вентиляционной трубы - 120 мм, Фильтры - алюминиевый, Тип управления - кнопочное, Материал корпуса - металл, Лампы - LED, 65 Дб, 600 х 500 х 140 мм, 5.2 кг, черный

Описание PYRAMIDA WHX 60 BL

Свіже повітря
Pyramida WHX 60 - вбудована телескопічна витяжка, при встановленні повітрязабірна панель встановлюється під кутом. Так корисна площа захоплення повітря збільшується в кілька разів. Дана витяжка є символом свіжого кухонного повітря в будь-який час. Витяжка від великого італійського виробника преміальної побутової техніки, відмінна і зручна в експлуатації. Вона прекрасно підійде по стилю для будь-якої кухні і вразить будь-яку господарку своїм функціоналом. 

Технічні характеристики
Pyramida WHX 60 працює в режимах відведення і рециркуляції. Функція відведення допомагає витягати повітря, який знаходиться в приміщенні, і виводить його в вентиляційний хід на вулицю. Режим рециркуляції передбачає очищення повітря за допомогою вбудованих у витяжку фільтрів і подачі його назад в приміщення. Найбільший обсяг повітря, який витяжка здатна пропустити через себе за годину роботи складає 360 м3 \ год. 

Функції і можливості
Pyramida WHX 60 працює на середніх рівнях шуму, діапазон значень становить від 60 до 68 Дб. Витяжка має один вбудований двигун, що відповідає за продуктивну роботу і три рівня швидкостей, а також інтенсивний режим, якщо на кухні багато неприємних запахів, які потрібно вивести в досить незабаром. Таймер автоматичного вимкнення дозволить задати певний час відключення витяжки. 

Інші характеристики
Купити Pyramida WHX 60 можна за гідною для такого товару ціною, пристрій знаходиться у високому ціновому сегменті. Витяжка відноситься до енергетичного класу С, це означає економія енергії при оптимальній споживаної потужності. Управління відбувається за допомогою сенсорного дисплея на фронтальній панелі. Освітлення забезпечується LED лампами невеликої потужності. 

Характеристики PYRAMIDA WHX 60 BL

Также ищут мощные
Тип плоская
Тип монтажа настенная
Производительность 400 м3/час
Мощность 65 Вт
Режим работы отвод воздуха и рециркуляция
Ширина корпуса 60 см
Диаметр вентиляционной трубы 120 мм
Фильтры алюминиевый
Тип управления кнопочное
Количество скоростных режимов 3
Дисплей нет
Таймер нет
Автоматическое вкл/выкл (сенсор) нет
Материал корпуса металл
Лампы LED
Уровень шума 65 Дб
Габариты 600 х 500 х 140 мм
Вес 5.2 кг
Цвет черный