Шабельна пила Makita JR3050T

Код товару: 874950
Немає в наявності
  • Інформація по Makita JR3050T
  • Виробник: Makita
  • Країна-виробник: Китай
  • Гарантія: 36 міс.
  • Модель: JR3050T
  • Вага: 6.15 кг.
  • Габарити: 53x30x12 см.
  • Короткий опис:

    Призначення - професійний, кількість ходів холостого ходу - 2800 ход/хв, вага - 3.2 кг

Опис Makita JR3050T

Сабельна електропила Makita JR3050T використовується для здійснення професійних робіт, які пов'язані з здійсненням розпилювання різних матеріалів: деревини, гіпсокартону, пластмас, газобетону, і іншого. Висока працездатність даного інструменту забезпечується надійним приводом, потужність якого становить 1010 Вт, чого достатньо для здійснення робіт за матеріалами різної твердості. Основне правило - щоб товщина матеріалу, що розпилюється відповідала технічним параметрам і можливостям даного інструменту. Наприклад, Makita JR3050T може пиляти дерев'яний брус товщиною до 2.5 см або металеву трубу діаметром до 1.3 см.
Опорний башмак даної моделі характеризується міцністю, «виліт» полотна можна регулювати простим натисканням на червону кнопку. Універсальний тримач полотен забезпечує легку заміну полотен. Для заміни необхідно повернути головку, і замінити старе полотно на нове, після чого повернути головку в початкове положення. В ході здійснення розпилювання інтенсивність пила можна регулювати силою натискання на пусковий курок.
Ножівка Makita JR3050T розроблена спеціально для тривалої і зручної експлуатації. Спеціально для цього інструмент оснащений D-подібною ручкою, а діаметр і форма шийки редуктора відмінно підходять для зручного хвата другою рукою. А наявність м'яких, неслизькою вставок і накладок з якісного еластомеру дозволяють надійно фіксувати інструмент.

Характеристики Makita JR3050T

Основні
Тип ручна
Вид шабельна
Живлення електромережа
Потужність віддачі 1010 Вт
Ріжуча система
Глибина пропилювання 255 мм
Глибина різу при 90º 130 мм
Число ходів на холостому ходу 2800
Довжина ходу 28
Додаткові
Функції та можливості регульований індикатор різу для коригування лінії пропила
курковый переключатель
эргономичная рукоятка
Комплектація пластиковий кейс
пилкове полотно
Загальне
Рівень шуму 88 дБ
Вага 3.3 кг
Розміри, мм 452 мм