Садовий подрібнювач Stiga 2.2 кВт (BIO_Master2200)

Код товару: 741078
Немає в наявності
  • Інформація по STIGA BIO_Master2200
  • Виробник: STIGA
  • Країна-виробник: Китай
  • Гарантія: 36 міс.
  • Модель: 2.2 кВт
  • Код виробника: BIO_Master2200
  • Вага: 15 кг.
  • Короткий опис:

    мережа, 3650 об/хв, 40 мм, 50 л, 99 дБ, 945 х 487 х 443 мм, 12 кг

Опис STIGA 2.2 кВт

Садовий подрібнювач Stiga BIO Master 2200 являє собою спеціальний пристрій, покликаний забезпечити швидку утилізацію відходів і сміття, що неминуче виникають при виконанні сезонних садових робіт. Проста конструкція агрегату дозволяє повністю використовувати всі його можливості, при цьому, подрібнене листя, гілки, стебла рослин, зможуть стати відмінною сировиною для закладки компосту (повноцінне, екологічно чисте, біологічне добриво).


Як вже було зазначено, призначенням агрегату для подрібнення Stiga BIO Master 2200 є швидке перероблення відходів, в тому числі гілок і твердого садового сміття. Для чого, в корпусі пристрою розміщена система подвійних реверсивних ножів. Ножі, що швидко обертаються, забезпечують отримання на виході подрібненої стружки для закладки компостної ями. Вихідний отвір подрібнювача розташований на висоті, що дозволяє підставити накопичувальний пристрій, наприклад текстильний або пластиковий травозбірник.


Пистрій для подрібнення Stiga BIO Master 2200 оснащений електричним двигуном, потужністю 2,2 кВт, цілком справляється з поставленими завданнями. У завантажувальний бункер подрібнювача можуть бути поміщені гілки діаметром до 40 мм. Вхідний отвір має безпечну конструкцію — встановлена ​​заглушка зі спеціальним прорізом для захисту рук.


Садовий утилізатор сміття Stiga BIO Master 2200 має міцний і стійкий корпус, конструкція легко транспортується по ділянки за рахунок наявності в основі пари коліс. Для спрощення перевезення агрегату до місця призначення, у верхній частині подрібнювача є зручна рукоятка. Високі робочі характеристики виробу роблять його популярним у сучасних садівників. Використовуючи подрібнювач, ви завжди зможете забезпечити чистоту і порядок на своїй ділянці. 

Характеристики STIGA 2.2 кВт

Джерело живлення мережа
Потужність 2.2 кВт
Швидкість обертання ріжучої системи 3650 об/хв
Максимальний діаметр для подрібнення 40 мм
Сміттєзбірник 50 л
Рівень шуму 99 дБ
Розміри 945 х 487 х 443 мм
Вага 12 кг
Особливості подвійні реверсивні ножі