Пилосос садовий Stiga бензин SBL327V (SBL327V)

Код товару: 823253
Немає в наявності
  • Інформація по STIGA SBL327V
  • Виробник: STIGA
  • Країна-виробник: Китай
  • Гарантія: 60 міс.
  • Модель: бензин SBL327V
  • Код виробника: SBL327V
  • Вага: 4.6 кг.
  • Короткий опис:

    Потужність, кВт - 0.8, Потужність, к.с. - 1.08, 85 м/с, сміттєзбірник, л - 55

Опис STIGA бензин SBL327V

Садовий пилосос STIGA SBL 327V це чудовий помічник для догляду за садом та лужком, особливо в період опадання листя. За допомогою спеціального обладнання, яке розробила шведська компанія, довга та стомлююча праця залишиться у минулому. Прибирання невеликої ділянки не складе багато клопоту. Потужні потоки повітря благотворно впливають на стан грунту, збагачують землю киснем, надають щадний вплив на рослини. Працює агрегат методом простого домашнього пилососа. Як повітродувка, агрегат здатний очистити від сміття і трави, галявини, паркові алеї, садові доріжки. Під час роботи сухе листя, трава ретельно перемелюються агрегатом і захищають його від пошкоджень. Націленість компанії на застосування інноваційних ідей та сучасних технологій дозволила створити чудовий зразок потужного інструменту, з відмінною якістю та високою продуктивністю.

Особливості моделі SBL327V:

Компактність

В основному зручності транспортування сприяє невелика вага агрегату, всього 4,6 кг та зручна робоча ручка. Додатковий плечовий ремінь сприяє простішому перевезенню, а також більш зручній та комфортній роботі оператора.

Двотактний бензиновий двигун

Потужність двотактного бензинового двигуна внутрішнього згоряння досягає 1,1 к.с., що відповідає 0,8 кВт. За рахунок виняткової потужності досягається така висока продуктивність та ефективність. Рекомендується використовувати бензин АІ-92 або вищим октановим числом. Двигун має необхідну систему зниження механічних коливань, завдяки чому користувач може досить тривалий час працювати без зайвої втоми. Бензиновий двигун дозволяє користувачеві віддалятися на великі відстані від будинку.

Ручний старт

Ручний запуск за допомогою ручного тросика - найефективніший спосіб привести агрегат у роботу, навіть не дивлячись на знижену температуру навколишнього повітря.

Прибирання навіть великого сміття

Повітряний потік, який може розвивати садовий прилад, становить 750 куб. метрів за годину, при цьому максимальна швидкість повітря під час роботи сягає 85 метрів за секунду. Що говорить про те, що прилад можна використовувати і на дуже забруднених ділянках з досить великим сміттям.

3 в 1 (пилосос, подрібнювач повітродувка)

Завдяки спеціальному комплекту садовий пилосос може виконувати функцію повітродувки, перехід з режиму на режим не займає багато часу, достатньо одного натискання на кнопку. Вбудований подрібнювач, обладнаний металевими ножами, зменшує кількість сміття у 10 разів. Місткий сміттєзбірник дозволить тривалий час працювати без зупинки. Усі важелі управління знаходяться на робочій рукоятці.

Захист інструменту

Садовий пилосос STIGA SBL 327V має міцний пластиковий корпус, завдяки чому інструмент надійно захищений від зовнішніх фізичних чи механічних впливів, розрахований на тривалий термін робочої експлуатації.

Характеристики STIGA бензин SBL327V

Виробник Stiga
Модель бензин SBL327V
Артикул SBL327V
Потужність, кВт 0.8
Потужність, к.с. 1.08
Об`єм циліндра, см³ 27.6
Швидкість повітряного потоку 85 м/с
Об'єм сміттєзбірника, л 55
Вага, кг 4.6
Колір чорний