Пилосос садовий Verto 52G505

Код товару: 876131
Під замовлення
1085 Грн
  • Інформація по Verto 52G505
  • Виробник: Verto
  • Країна-виробник: Китай
  • Гарантія: 12 міс.
  • Модель: 52G505
  • Вага: 1.8 кг.
  • Габарити: 23x19x18 см.
  • Короткий опис:

    повітродувка-пилосос, електромережа, Потужність, кВт - 0.5, Потужність, к.с. - 0.68, н.д., подрібнення - немає, колеса - немає, сміттєзбірник, л - 0.6

Опис Verto 52G505

Садовий пилосос з функцією повітродувки, всмоктування і подрібнення листя. Призначений для очищення ділянки від сухих садових відходів, таких, як листя. Функція подрібнення відходів дозволяє майже в 10 разів зменшити обсяг зібраних відходів, і при цьому збільшує час роботи інструменту без необхідності очищення сміттєзбірника.

Двигун потужністю забезпечує швидку і легку очистку ділянки. Крім того, пилосос обладнаний зручним перемикачем режимів роботи (повітродувка / всмоктування). Перемикач служить для швидкого перемикання режиму роботи. Міцний текстильний сміттєзбірник об'ємом 40 л з замком-блискавкою, що полегшує його очищення.

Електрична повітродувка Verto потужністю 500 Вт - це практичний і функціональний інструмент. Знаходить застосування як при виконанні домашніх робіт, так і в майстерні і в гаражі. Використовується для антистатической чистки, очищення та сушіння машин, а також обладнання, крім того, очищення терас, тротуарів і доріжок від листя, трави, хвої. Оснащений ергономічної рукояткою, що забезпечує зручну роботу однією рукою.

 Відповідність європейським стандартам в галузі безпеки підтверджує сертифікат CE. Бренд Verto пропонує асортимент електроінструменту і робочого приладдя, для кожного домашнього майстра.

Характеристики Verto 52G505

Тип повітродувка-пилосос
Живлення електромережа
Потужність, кВт 0.5
Потужність, к.с. 0.68
Максимум оборотів в хвилину 16000
Швидкість повітряного потоку н.д.
Максимальна витрата повітря 2.2 м³/хв
Функція подрібнення немає
Транспортувальні колеса немає
Об'єм сміттєзбірника, л 0.6
Ширина, см 18
Висота, см 21
Довжина, см 41
Вага, кг 1.5
Додатково регулювання швидкості потоку повітря