Самокат Jetson Біговел Sport B01 Orange 2 in 1 (B01-Orange) Беговел Sport B01 Orange 2 in 1

Код товару: 959435
Під замовлення
682 Грн
  • Інформація по JETSON B01-Orange
  • Виробник: JETSON
  • Країна-виробник: Китай
  • Гарантія: 24 міс.
  • Модель: Беговел Sport B01 Orange 2 in 1
  • Код виробника: B01-Orange
  • Вага: 2.75 кг.
  • Габарити: 64x40x14 см.
  • Короткий опис:

    звичайний, колеса - 170 мм, 220 мм, Кількість коліс - двоколісний, пластик, вікова група - від 3 років, максимальне навантаження - 25 кг, Колір - персиковий

Опис JETSON Беговел Sport B01 Orange 2 in 1

Біговел-самокат — це перший крок в освоєнні велосипеда для кожного малюка. Вчитися їзді на велосипеді за допомогою біговел-самоката — це завжди весело та цікаво, при цьому дитина повністю впевнена у своїх силах і незалежна від батьків!


Конструкція 2 в 1: біговел-самокат

Універсальна конструкція корпусу, в якій центральні частини обертаються, забезпечує два ігрові способи: самокат і біговел. Ці два режими їзди легко перемикати завдяки конвертаційній кнопці, таким чином перетворюючи біговел у самокат і назад.


Якісні матеріали

Крім сталевих і пластикових елементів, у конструкції застосовується й екоматеріал — дерево. Це робить його легшим порівняно зі сталевими аналогами.


Ергономіка

Дерев'яний елемент може бути підставкою для ноги в режимі самоката або сидінням у режимі біговела. Добре продумана конструкція сидіння дозволяє ним комфортно користуватися дітям зі зростом від 95 см до 125 см (2-5 років): дитина може сісти ближче до керма та нижче або далі від керма та вище. А знімне кермо робить самокат-біговел компактним у транспортуванні.


Безпека

На майданчику для ноги в режимі самоката, розміщена нековзаюча накладка, що дозволяє стійко стояти в будь-яких умовах. Велике колесо міцне та безшумне, володіє відмінними протиковзними властивостями, легко підходить для будь-яких дорожніх умов і допомагає тримати баланс.


Сучасні технології

В обох колесах встановлені підшипники для забезпечення плавного та тривалого катання, зниження навантаження на ноги дитини. Шини виготовлені з ТПЕ (термопластичний еластомер), який має такі переваги: ​​стійкий до атмосферних впливів, стійкий до низьких (-30 °С) і високих (+ 140 °С) температур, має низьку питому вагу та відмінну стійкість до ударів і стирання. Крім сталевих і пластикових елементів, у конструкції застосовується й екоматеріал — дерево. Це робить його легшим порівняно зі сталевими аналогами.

Характеристики JETSON Беговел Sport B01 Orange 2 in 1

Кількість коліс двоколісний
Матеріал коліс пластик
Сидіння трансформер
Вікова група від 3 років
Гальмо ножний
Максимальне навантаження 25 кг
Вага 2.75 кг
Також шукають недорогі
Тип звичайний
Складна конструкція ні
Колеса 220 мм
Колір персиковий