Сендвічниця Esperanza TKT005K

Код товару: 878076
Немає в наявності
  • Інформація по Esperanza TKT005K
  • Виробник: Esperanza
  • Країна-виробник: Китай
  • Модель: TKT005K
  • Вага: 1.2 кг.
  • Габарити: 26x26x13 см.
  • Короткий опис:

    Потужність - 700 Вт, кількість відділень - 2, антипригарне покриття - так, знімні форми - не має, приготування сендвічів, розміри - 220 х 215 х 80 мм, колір - чорний

Опис Esperanza TKT005K

Сендвічница Esperanza TKT005K

Смачні бутерброди за кілька хвилин, що може бути краще для перекусу? З Бутербродниці ESPERANZA TKT005K. Ви можете готувати гарячі бутерброди з різними начинками на сніданок, обід або вечерю. Потужність приладу 700 Вт, що гарантує швидке підсмажування хліба. Компактні розміри Сендвічниці дозволяють її встановити в будь-якому місці на Вашій кухні, а також Ви можете взяти її з собою на роботу або на дачу.

Для забезпечення якісного підсмажування в седвічніце передбачено універсальне антипригарне покриття. Хліб не пристає! Навіть якщо з хліба витече соус або розплавлений сир, то він все одно не пристане до покриття. Теплоізольована ручка захистить руки від можливого опіку, гарантуючи тим самим високий рівень безпеки для Вас і Ваших рідних.

Тривалу і надійну роботу забезпечить наявність захисту від перегріву. Завдяки унікальній системі блокування, сендвічница не відчиняться під час приготування бутербродів. Також Сендвичница має світлодіодну індикацію роботи. За 15 років успішної роботи на ринку Esperanza трансформувалася з невеликого сімейного бізнесу в компанію зі штатом понад 60 осіб.

Характеристики Esperanza TKT005K

Виробник
Вендор ESPERANZA
Код виробника TKT005K
Модель TKT005 Sandwich Maker 700W
Тип товару Сендвічница
Упаковка
Габарити упаковки, см (ДхШхВ) 24x23x10
Загальні
Матеріал корпусу Пластик
Пластини для приготування Для сендвічів
Потужність, Вт 700
Антипригарне покриття Є
Кількість відділень 4
Колір Чорний