Сканер Iris IRISCan Anywhere 5 WiFi (458846)

Код товару: 882208
Немає в наявності
  • Інформація по IRIS 458846
  • Виробник: IRIS
  • Країна-виробник: Бельгія
  • Гарантія: 24 міс.
  • Модель: IRISCan Anywhere 5 WiFi
  • Код виробника: 458846
  • Вага: 0.9 кг.
  • Габарити: 4x4x28 см.
  • Короткий опис:

    Тип - протяжний, датчик зображення - CIS, оптична роздільна здатність - 1200х1200 dpi, тип підключення - Wi-Fi

Опис IRIS IRISCan Anywhere 5 WiFi

Компактний, легкий, автономний і портативний сканер IRIScan Anywhere 5 Wi-Fi є ідеальним пристроєм для сканування будь-чого і будь-де. Незважаючи на свої малі розміри, він має потужний акумулятор, якого вистачає на довго та високу швидкість сканування.



Зі своїми характеристиками сканер чудово підходить для власників малого та середнього бізнесу та інших динамічних людей. Сканер IRIScan Anywhere 5 Wi-Fi є чудовим рішенням не лише для потреб бізнесу, він допоможе оцифрувати фотографії, картини, дитячі малюнки та нотатки. Усі скановані документи автоматично зберігаються на картці MicroSD™, з якої, через підключення до мережі Wi-Fi, ви можете завантажити їх на мобільні пристрої iOS та Android чи комп’ютери Windows® і Mac®. Сканер має власну бездротову мережу для передачі зображень, він не потребує додаткових конфігурацій або з’єднання з інтернетом.



Сканер IRIScan Anywhere 5 Wi-Fi дозволить вам сканувати файли JPEG та PDF з відмінною якістю 1200 DPI, а завдяки інноваційному OCR програмному забезпеченню Readiris™ 15 скановані документи можна перетворити в файли, які підлягають редагуванню - Word, Excel та інші або PDF з підтримкою пошуку.



Сканер оснащений 1,44-дюймовим дисплеєм з високою яскравістю і чіткістю, отже для перевірки правильності сканування вам не доведеться шукати комп’ютер чи мобільний пристрій. За допомогою кнопок, розташований на верхній панелі, ви зможете легко налаштувати необідні параметри – розширення (300-600-1200 DPI), формат (JPG/PDF-A/PDF-L), режим (чорно-білий, кольоровий) та інші.



Комп’ютерна версія програмного забезпечення Cardiris™ Corporate 5.7 дозволить відсканувати ID карти, в тому числі – візитівки. Ви зможете створити свою актуальну базу контактів і експортувати її в Outlook, Excel, Salesforce, Ms CRM, ACT чи будь-який інший застосунок для управління контактами або хмарне сховище.



Бездротовий і компактний сканер IRIScan Anywhere 5 Wi-Fi допоможе вам заощадити свій простір та створити комфортне робоче середовище.

Характеристики IRIS IRISCan Anywhere 5 WiFi

Гарантія 24
Виробник IRIS
Артикул 458846
Код ТДБ TD-00201184
Тип сканера портативний
Оптична роздільна здатність, ppi 1200
Максимальна область сканування A4
USB Так
Wi-Fi Так
Дисплей Так
Тип датчика зображення CIS
Швидкість сканування 12 сторінок (300/600 точек/дюйм) в хвилину, 8 сторінок (1200 точек/дюйм) в хвилину