Карта пам'яті eXceleram 16GB microSD class 10 Color series (EMSD0003)

Код товару: 930831
Немає в наявності
  • Інформація по eXceleram EMSD0003
  • Виробник: eXceleram
  • Країна-виробник: Тайвань
  • Гарантія: 60 міс.
  • Модель: 16GB microSD class 10 Color series
  • Код виробника: EMSD0003
  • Вага: 0.01 кг.
  • Короткий опис:

    microSDHC, 16 ГБ, Class 10

Опис eXceleram 16GB microSD class 10 Color series

Карта пам'яті eXceleram 16GB microSD class 10 Color series (EMSD0003) стане відмінною супутницею вашому смартфону, планшету або фотоапарату. Вона розрахована на зйомку і відтворення відео Full HD (1080p) та забезпечує високу швидкість передачі даних. А завдяки ємності до 16 Гб вам ніколи не потрібно буде турбуватися про обсяг вільної пам'яті.

Проводьте професійну зйомку в режимі continuous burst, записуйте динамічне відео в форматі Full HD і 3-D, використовуючи одну карту пам'яті з класом швидкості UHS. Використовуйте карти пам'яті eXceleram 8Gb microSDHC class 10 для зйомки приголомшливих фотографій і запису відео високої роздільної здатності на фотокамеру DSLR або HD. Швидкодія карт пам'яті достатньо не тільки для запису цифрових фотографій, але і для запису відеозображення з DVD якістю в режимі реального часу. Скористайтеся високою швидкістю і продуктивністю карт пам'яті eXceleram microSDHC class 10 і microSDXC UHS-I.

Карти пам'яті даної лінійки були спеціально розроблені компанією eXceleram для професійних і напівпрофесійних цифрових фотокамер, високе дозвіл яких вимагає використання швидкодіючих карт пам'яті. Карти пам'яті лінійки eXceleram в повній мірі відповідають можливостям новітніх фотоапаратів з високою роздільною здатністю, що створюють графічні файли розміром в декілька мегабайт і незамінні при використанні режиму «серійна зйомка».

Новий контролер, забезпечує приголомшливу швидкість передачі даних і неймовірну надійність, навіть в екстремально жарких або морозних умовах. Швидкодія карт пам'яті лінійки eXceleram достатньо не тільки для запису цифрових фотографій, але і для запису відеозображення з DVD якістю в режимі реального часу.

Характеристики eXceleram 16GB microSD class 10 Color series

Також шукають недорогі
Тип карти пам'яті microSDHC
Об'єм пам'яті 16 ГБ
Клас карти Class 10
Колір синій