Карта памяти SANDISK 16GB microSD class 10 UHS-I Ultra SDSQUNB-016G-GN3MA

Код товару: 788120
Немає в наявності
  • Інформація по Карта памяти SANDISK 16GB microSD class 10 UHS-I Ultra SDSQUNB-016G-GN3MA
  • Виробник:
  • Гарантія: 60 міс.
  • Модель: 16GB microSD class 10 UHS-I Ultra
  • Код виробника: SDSQUNB-016G-GN3MA
  • Короткий опис:

    micro-SD (Trans-Flash), 16 ГБ, microSDHC, UHS-I, 10 (МБ/с)

Опис Карта памяти SANDISK 16GB microSD class 10 UHS-I Ultra SDSQUNB-016G-GN3MA

Знімайте кращі фото і відео

Знімайте і зберігайте ще більше фотографій високої якості і відео Full HD на смартфоні або планшеті Android™ з картами SanDisk Ultra microSD UHS-I. Пропонуючи 16 ГБ вільного місця, ці карти ідеально підійдуть для смартфонів і планшетів Android. А додаток SanDisk Memory Zone, доступний в магазині Google Play, дозволить вам без зусиль переглядати і копіювати файли з пам'яті телефону на будь-який носій. Функція автоматичного перенесення файлів із вбудованого накопичувача на карту пам'яті допоможе вашому смартфону працювати з максимальною продуктивністю.


До 16 ГБ для зйомки, перенесення та зберігання всіх ваших даних

Сьогодні мобільні пристрої надають широкі можливості для запису фото і відео, дозволяючи вам зберегти всі найцікавіші моменти вашого життя. Карти SanDisk Ultra microSDHC™ UHS-I дозволять вам з легкістю знімати такі моменти і завжди мати ці знімки під рукою. З об'ємом пам'яті 16 ГБ вам більше не доведеться ламати голову над тим, що залишити, а що видалити.


Клас швидкості 10 в режимі запису відео у форматі Full HD

Цій карті пам'яті присвоєно клас швидкості 10 за якість запису відео, а це значить, що ви зможете знімати в форматі Full HD без втрати кадрів. А завдяки обсягу пам'яті 16 ГБ ви зможете зберегти велику кількість відеофайлів у форматі Full HD до необхідності перенесення на комп'ютер.


Зручне резервне копіювання обраних медіафайлів за допомогою програми SanDisk Memory Zone

Додаток SanDisk Memory Zone, доступний в магазині Google Play, дозволить вам без зусиль переглядати і копіювати файли з пам'яті телефону на будь-який носій. Передбачена функція автоматичного перенесення файлів з вбудованого накопичувача на карту пам'яті.


Надійна конструкція

Водонепроникні, ударостійкі, термостійкі і стійкі до впливу рентгенівських променів карти SanDisk Ultra microSD UHS-I надійно захистять ваші спогади від всіх примх долі. Ви зможете сміливо користуватися своїм телефоном або планшетом під час снігопаду, вести зйомку у басейні або серед розпечених пісків пустелі. Карта пам'яті SanDisk вціліє навіть в разі відмови самого пристрою.


Розширте пам'ять смартфонів і планшетів Android

Карти SanDisk Ultra microSD UHS-I - це ідеальні компаньйони для потужних смартфонів і планшетів на Android. Завдяки додатковій пам'яті на карті ви зможете знімати більше фото та відео, не турбуючись про наявність вільного місця. 

Характеристики Карта памяти SANDISK 16GB microSD class 10 UHS-I Ultra SDSQUNB-016G-GN3MA

Тип SD
Об'єм пам'яті 16 ГБ
Клас швидкості UHS-I (U1), 10
Швидкість зчитування До 48 MБ/с
Швидкість запису До 10 MБ/с
В комплекті Адаптер
Артикул SDSQUNB-016G-GN3MA