Мережева карта Wi-Fi ASUS PCE-AC88

Код товару: 807763
Немає в наявності
  • Інформація по ASUS PCE-AC88
  • Виробник: ASUS
  • Країна-виробник: Тайвань
  • Гарантія: 36 міс.
  • Модель: PCE-AC88
  • Вага: 0.8 кг.
  • Габарити: 28x21x6 см.
  • Короткий опис:

    до 1000Mbps + 2167 Mbps, 802.11 b/g/n/ac, PCI-ex

Опис ASUS PCE-AC88

Мережева карта Wi-Fi ASUS PCE-AC88Збільшена пропускна здатністьЯкщо ви хочете грати з комфортом в онлайн-ігри і мати можливість транслювати в інтернет ігрові баталії, вам варто придивитися до PCE-AC88 з технологією NitroQAM (1024-QAM), яка забезпечує пропускну здатність бездротової мережі до 2100 Мбіт / с в діапазоні 5 ГГц і до 1000 Мбіт / с в діапазоні 2.4 ГГц.
Впевнений прийом сигналуВолодіючи чотирма антенами в конфігурації 4x4 (4 на прийом, 4 на передачу), даний адаптер забезпечує впевнений прийом і стабільне з'єднання в будь-якому куточку будинку. PCE-AC88 виводить на новий рівень можливості Wi-Fi для підключення настільних ПК і дозволяє розкрити повний потенціал маршрутизатора класу 4x4.
Гнучке розміщення антенУ комплект поставки PCE-AC88 входить зовнішня база з магнітною основою і кабелем-подовжувачем для установки антен, яку можна поставити в найбільш підходящому для оптимальної роботи адаптера місці.
Ефективне охолодженняЗа охолодження пристрою відповідає радіатор, який не тільки сприяє стабільній роботі адаптера в будь-яких умовах, але і додає до його образу естетичний елемент.
Тайванська компанія ASUSTeK Computer Inc, спеціалізація якої - створення комп'ютерних компонентів, серед яких - материнські плати, карти графіки. Фірма займається і виробництвом мобільних телефонів, ноутбуків, оптичних приводів. Найменування ASUS виникло від слова Pegasus, що в перекладі означає Пегас (крилатий кінь).
Сьогодні під торговою маркою ASUS на ринку продаються материнські плати в кількості, з яким не може зрівнятися жодна інша фірма. ASUS є постачальником продуктів, які є компонентами для продукції безлічі корпорацій, в числі споживачів продуктів ASUS - SONY (PlaiStaion2), Alienware, Apple Inc. (IPod, iPod Shuffle, Macbook), Falcon Northwest, HP, Palm Inc, а також інші компанії, для виробництв яких необхідні материнські плати фірми ASUS.

Характеристики ASUS PCE-AC88

Основні
Тип антени зовнішня/зйомна
Стандарт бездротового зв'язку IEEE 802.11 n
b
g
a
Максимальна швидкість передачі даних 1000 Мбіт/сек
2167 Мбіт/сек
Діапазон частот 2.4 ГГц
5 ГГц
Кількість антен 4
Захист інформації WPA
WPA2
WEP
WPS
Особливості
Підтримка Windows 7
Windows 10
Потужність 21.5 дБм
24 дБм
Комплект поставки Антена
Зовнішня база
адаптер
Фізичні
Інтерфейс підключення PCI-Express x1
Ширина 68.9 мм
Висота 21 мм
Глибина 103.3 мм
Вага 125 г