NAS QNap TS-231P3-4G

Код товару: 1220340
Немає в наявності
  • Інформація по QNap TS-231P3-4G
  • Виробник: QNap
  • Країна-виробник: Китай
  • Гарантія: 24 міс.
  • Модель: TS-231P3-4G
  • Вага: 2.4 кг.
  • Габарити: 28x20x24 см.
  • Короткий опис:

    Тип - класичний, процесор - Annapurna Labs Alpine AL314, системна пам'ять - 4096 Мб, кількість слотів для HDD - 2, підтримувані типи HDD - 3.5" SATA HDD, 2.5" SATA HDD, 2.5" SATA SSD, кількість встановлених HDD - не встановлені, інтерфейси - Ethernet, порти - 2 х RJ-45, 2 x HDMI, 3 x USB 3.2

Опис QNap TS-231P3-4G

TS-231P3-4G оснащений чотириядерним процесором з тактовою частотою 1.7 ГГц і має 2 відсіки для жорстких дисків для безпечного зберігання важливих файлів та даних, а також дозволяє легко обмінюватися файлами із сім'єю та друзями. TS-231P3-4G відрізняється компактним білим мінімалістичним дизайном, легко вписується в будь-який інтер'єр і займає дуже мало місця. TS-231P3-4G постачається з лотками, що закриваються і захищають від випадкового вилучення або випадання дисків, що може призвести до втрати даних. TS-231P3-4G забезпечує комплексне локальне, віддалене та хмарне резервне копіювання, а також технологію безпечних моментальних знімків, що допомагає створити надійний план резервного копіювання та аварійного відновлення. У разі збою системи або випадкового видалення файлу ви можете швидко відновити систему до нормального стану.
File Station забезпечує централізоване керування файлами на NAS, підключених пристроях та підключених хмарах, спрощуючи керування даними та заощаджуючи час.

HBS (Hybrid Backup Sync) може створювати резервні копії та синхронізувати ваші дані з іншими NAS, серверами та хмарним сховищем для комплексного резервного копіювання та аварійного відновлення.< br />
Моментальні знімки повністю записують стан системи та дані, дозволяючи захистити файли та дані від випадкового видалення та атак шкідливих програм.

Багаті мультимедійні програми та широкий спектр методів потокової передачі, що приносять більше задоволення від мультимедіа.

Підключайтеся до зовнішніх USB-пристроїв, таких як кард-рідери, принтери або джерела безперебійного живлення, через порт USB 3.2 Gen 1 для розширення можливостей застосування.

Сервіс myQNAPcloud дозволяє легко отримувати доступ до файлів NAS, керувати ними та ділитися ними через Інтернет.
Чотириядерний ЦП підвищує продуктивність< br />TS-231P3-4G оснащений чотириядерним процесором з тактовою частотою 1.7 ГГц, який має більше ядер для підвищення продуктивності системи. Завдяки 4ГБ оперативної пам'яті, портам Gigabit LAN та 2.5 Gigabit LAN, та дискам SATA 6 Гбіт/с. TS-231P3-4G забезпечує високу продуктивність при збереженні безпеки даних. TS-231P3-4G також має три порти USB 3.2 Gen 1, що дозволяє передавати великі мультимедійні файли між NAS та вашими пристроями. USB-порт на передній панелі підтримує копіювання одним дотиком, що робить його зручним для резервного копіювання даних із зовнішнього пристрою на NAS або навпаки одним клацанням миші.

Просте створення високошвидкісного мережевого середовища
QNAP USB 3.2 Gen 1 можна використовувати з адаптерами 5GbE (QNA-UC5G1T) з TS-231P3-4G або вашим комп'ютером. Увімкнувши NAS до ПК через адаптери 5GbE, ви можете створити мережне підключення 5GbE зі швидкістю передачі майже 300 МБ/с. Підвищуйте продуктивність за допомогою програм QNAP QNAP File Station забезпечує централізоване керування файлами, дозволяючи переглядати та керувати файлами на TS-231P3-4G та інших джерелах зберігання або зовнішніх пристроях, що дозволяє легко обмінюватися файлами з сім'єю та друзями електронною поштою, у соціальних мережах або по посилання для обміну. Ви також можете використовувати мобільний додаток Qfile для доступу до файлів NAS з мобільного пристрою.
File Station
File Station дозволяє вам керувати файлами, що зберігаються на вашому QNAP NAS в хмарний простір, з USB-пристрої читання карт і мобільних пристроїв. Ви можете легко отримати доступ до всіх своїх даних з однієї програми.
Qfile
Мобільна програма Qfile дозволяє вам отримувати доступ до файлів NAS з мобільного пристрою в будь-який час у будь-якому місці, одночасно завантажуючи та створюючи резервні копії файлів з телефону на NAS.

Захистіть дані від шкідливих програм за допомогою знімків
Знімки допомагають захистити ваші дані, повністю записуючи стан системи NAS та метадані. Якщо файл був випадково видалений або змінений, ви можете використовувати моментальні знімки з Менеджера сховища або File Station, щоб швидко відновити файли до раніше записаного стану. Миттєві знімки QNAP засновані на блоках і записують лише змінені дані. Це не тільки заощаджує місце для зберігання, але також скорочує час, необхідний для резервного копіювання та відновлення даних. TS-231P3-4G підтримує до 16 знімків на тому або LUN, а всього до 32 знімків. Backup Sync) об'єднує резервне копіювання, відновлення та синхронізацію даних, що дозволяє легко виконувати резервне копіювання або синхронізацію даних з іншим мережевим сховищем QNAP, віддаленим сервером або хмарним сховищем (наприклад, Dropbox або Google Drive) для створення надійного рішення аварійного відновлення. Qsync перетворює TS-231P3-4G на безпечний центр обробки даних великої ємності для синхронізації файлів. Будь-який файл, завантажений у TS-231P3-4G, буде доступний для всіх підключених пристроїв, таких як комп'ютери, ноутбуки та мобільні пристрої. Ви також можете синхронізувати спільні папки або створювати групові папки для покращення спільної роботи в групі. для резервного копіювання/відновлення ноутбуків та настільних комп'ютерів. QNAP NetBak Replicator можна використовувати для резервного копіювання файлів на комп'ютерах Windows, включаючи архів електронної пошти Outlook. NAS також підтримує Time Machine на пристроях Mac, забезпечуючи просте, швидке і зручне резервне копіювання даних. постачається з широким спектром мультимедійних програм, включаючи Photo Station, Video Station та Music Station, що дозволяє легко керувати мультимедійними файлами та переглядати їх. Ви також можете завантажити Plex Media Server, щоб перетворити TS-231P3-4G на мультимедійний сервер.

Характеристики QNap TS-231P3-4G

Вхідна потужність 15.6 Вт
Вимоги до електроживлення 60W/65W Adapter, 100-240V
Розмір 169 × 102 × 219 mm
Об'єм брутто 0.0132481 м3
Вага без упаковки 1.46 кг
Вага в упаковці 2.41 кг
Description Powered by Annapurna Labs Alpine AL-314, quad-core 1.7 GHz processor, 2GB DDR3L RAM, one 1GbE LAN port and one 2.5GbE LAN port, the TS-231P3 features a 2.5GbE RJ45 port, providing up to 2.5 times the speed of regular Gigabit Ethernet and enabling smoother multimedia playback and everyday usage. The TS-231P3 ensures data security by supporting AES 256-bit encryption and various local/remote/cloud backup options &ndash; including snapshot protection that allows for files and data to be reverted to previously-recorded states if they are accidentally deleted, modified or affected by malware.
Vendor Homepage www.qnap.com/en/product/ts-231p3
Особливості NAS Ready-to-go
Процесор AnnapurnaLabs, an Amazon company Alpine AL314, 4-core, 1.7GHz
Кількість відсіків для приводів 2
Підтримувані диски 3.5-inch SATA hard disk drives, 2.5-inch SATA hard disk drives, 2.5-inch SATA solid state drives
Десктоп/п'єдестал Yes
USB 3.2 3
RJ45 2
Пам'ять 4 Гб
Тип пам'яті DDR3
Флеш-пам’ять (ROM) 512 Мб
Слот для жорсткого диска 2 x 3.5-inch SATA 6Gb/s, 3Gb/s
Статус Yes
USB Yes
Жорсткий диск Yes
LAN Yes