NAS Synology DS923+

Код товару: 1371182
Є в наявності
30503 Грн
  • Доставка
  • Самовивіз м.Київ вул.Стрийська 3
  • Відправка Новою поштою
  • Відправка Укрпоштою
  • Умови оплати
  • Для фіз.осіб: готівковий розрахунок, оплата на картку, накладений платіж
  • Безготівковий для юр.осіб: 30503грн.
  • Гарантія
  • Гарантійний термін: 36 міс.
  • Повернення товару протягом 14 днів. Детальніше
  • Інформація по Synology DS923+
  • Виробник: Synology
  • Країна-виробник: Тайвань
  • Гарантія: 36 міс.
  • Модель: DS923+
  • Вага: 3.69 кг.
  • Габарити: 25x27x29 см.
  • Короткий опис:

    Тип - класичний, процесор - AMD Ryzen R1600, системна пам'ять - 4096 Мб, кількість слотів для HDD - 4, підтримувані типи HDD - 3.5" SATA HDD, 2.5" SATA SSD, M.2 2280 NVMe SSD, кількість встановлених HDD - не встановлені, інтерфейси - Ethernet, порти - 2 х RJ-45, 1 x eSATA, 2 x PCI-E, 2 x USB 3.2, контролер RAID - так, управління пристроєм - WEB-інтерфейс

Опис Synology DS923+

Synology DiskStation DS923+

Система DS923+ створена на базі універсальної ОС Synology DiskStation Manager (DSM) і пропонує комплексні рішення для захисту та керування бізнес-даними, зручної спільної роботи з документами, віддаленого доступу до файлів та моніторингу фізичних ресурсів – і все це у компактному настільному виконанні. Система забезпечує стабільну продуктивність відразу після встановлення, а також можливість простого оновлення мережі та подальшого підвищення швидкості передачі даних за допомогою мережевих карток. Для своїх компактних розмірів DS923+ забезпечує вражаючу продуктивність та широкі можливості. Завдяки можливості простого масштабування системи зберігання та мережі пристрій адаптується у міру зростання потреб.

Ефективна система зберігання, яка масштабується при необхідності

DS923+ може виконувати роль основної системи зберігання та рішення для захисту даних вдома або в невеликих офісах, а також периферійного вузла для розгортання на декількох майданчиках.

Система здатна зберігати більше 50 ТБ даних у компактному корпусі з 4 відсіками. Її можна легко масштабувати та зберігати більше 120 ТБ на 9 дисках за допомогою модуля розширення DX517.

А щоб підвищити продуктивність, можна додати твердотільні накопичувачі NVMe M.2 через слот PCIe, тим самим модернізувавши мережу до швидкості 10GbE. Це забезпечить швидке кешування та створить додаткові пули ресурсів зберігання All-Flash.

Ефективне використання локального сховища

Синхронізація файлів між майданчиками дозволяє віддзеркалювати вміст між пристроями Synology. Завдяки цьому забезпечується віддалена робота співробітників, а також робота підприємств, які ведуть справи в різних Місцях. Synology Drive забезпечує інтуїтивно зрозуміле керування файлами та загальний доступ до Них. Ви гідно оціните зручний віддалений доступ до файлів, конфіденційність та повне володіння даними у локальному сховищі. DS923+ дозволяє використовувати високопродуктивне локальне сховище, одночасно скорочуючи простір за допомогою технології гібридної хмари. Synology Hybrid Share Ефективно зберігає «Холодні» Дані у хмарі і зберігає файли, що часто використовуються, в кеші пристрою, які доступні зі швидкістю локальної мережі.

Багаторівневе резервне копіювання

Таке резервне копіювання забезпечує постійний захист критично важливих і конфіденційних даних від сучасних кіберзагроз, щоб уникнути незворотної втрати цінної інформації. Synology Active Backup Suite дозволяє безпечно виконувати резервне копіювання ІТ-інфраструктури, наприклад систем Windows та Linux, віртуальних машин Hyper-V/VMware та облікових записів Microsoft 365/Google Workspace, на DS923+ та легко їх відновлювати за потреби. Для підвищеної надмірності також можна створювати резервні копії та знімки даних на певний момент часу, що зберігаються в NAS-системі, і віддалено відправляти їх на інший сервер або в службу хмар.

Компактний сервер для відеоспостереження

Пристрій також може бути повноцінною системою для роботи з відео, що забезпечує повне володіння локальними даними. Synology Surveillance Station – це потужна система відеоспостереження, яка вже встановлена на більш ніж 500 000 об'єктах, забезпечуючи їх надійний захист. Гнучка підтримка стандарту ONVIF та більше 8300 перевірених IP-камер дозволяють легко і швидко розгортати їх відповідно до вимог кожного розташування. Surveillance Station спрощує налаштування і керування до 40 камер на пристрої завдяки сучасному інтерфейсу, що настроюється. Для великих будівель або кількох будівель доступна можливість накладання поверхових планів і Google Карт або карток OpenStreetMap для максимальної поінформованості про ситуацію. Важливі відеоматеріали можна зберігати для підвищення відмовостійкості завдяки підтримці серверів запису резервного копіювання, керуванню кількома пристроями, а також одночасному подвійному запису наскрізного зашифрованого відео в Synology C2 Сloud.

Характеристики Synology DS923+

Основне
Тип мережеве сховище
Зовнішні порти порт eSATA
RJ-45
Розширення PCIe
USB 3.2 gen 1
Сертифікація FCC
CE
VCCI
BSMI
EAC
RCM
KC
CCC
UKCA
Форм-фактор класичний
Тип носіїв системи SSD/HDD
Максимальна ємність 108 ТБ
Слоти для дисків M.2 2 (NVMe)
Живлення
Включення/вимикання живлення за розкладом
Частота (одна фаза) 50/60 Hz
Блок живлення / адаптер 100 Вт
Файлова система
Внутрішні диски EXT4
Btrfs
Зовнішні диски EXT4
EXT3
FAT
NTFS
HFS+
exFat
Btrfs
Інше
Рівень шуму 22.9 дБ(A)
Комплектація Основний пристрій
Набір приладдя
Кабель живлення змінного. струму
Мережевий кабель RJ-45
Адаптер живлення
Інструкція по швидкій установці
Споживання енергії 35.51 Вт - доступ; 11.52 Вт - гібернація жорсткого диска
Механізм апаратного шифрування ✔ (AES-NI)
Додатково Функція Wake on LAN/WAN
LED-індикатори з регульованою яскравістю на передній панелі
Автозапуск після збою живлення
Характеристики модулів, які можливо додати
Тип сумісного диска 3.5" SATA HDD
2.5" SATA SSD
M.2 2280 NVMe SSD
Диск з можливістю заміни в гарячому режимі ✔ (не підтримується слотами для твердотільних накопичувачів M2)
Устаткування
Процесор AMD Ryzen R1600
Архітектура процесора 64-bit
Частота ЦП 2-core 2.6 (базова частота) / 3.1 (підвищена частота) GHz
Cистемна пам'ять 4 Gb
Загальна кількість слотів для пам'яті 2
Максимальний обсяг пам'яті 32 Гб (16 GB x 2)
Відсік(и) для дисків 4
Макс. кількість відсіків для дисків з пристроєм розширення (DX517 x 1)
Фізичні характеристики
Розмір (ВхШхГ) 166х199х223
Вага 2.24 кг
Рекомендуємо придбати SAT5210-960G
SAT5210-3840G
SAT5210-1920G
SAT5210-480G