Швейна машина Brother SAPPORO

Код товару: 926077
Немає в наявності
  • Інформація по Brother SAPPORO
  • Виробник: Brother
  • Країна-виробник: В'єтнам
  • Гарантія: 12 міс.
  • Модель: SAPPORO
  • Вага: 5.903 кг.
  • Габарити: 44x35x18 см.
  • Короткий опис:

    Тип - електромеханічна, тип човника - горизонтальний, потужність - 50 Вт, кількість швейних операцій - 14, кількість типів петель - 1, обметування петлі - автомат, максимальна ширина строчки - 5 мм, максимальна довжина стібка - 4 мм

Опис Brother SAPPORO

Зовнішній вигляд і особливості
Швейна машинка Brother SAPPORO для побутового використання. Виконана в сучасному стилі - білого кольору з приємним квітковим принтом. Призначена для шиття різноманітних тканин: сукно, джинсова тканина, вельвет, твід, батист, джерсі і ін. Вузька платформа допомагає в роботі з манжетами і штанинами.

Управління
У швейній машинці Brother SAPPORO є педаль. Цією педаллю можете регулювати швидкість шиття. Злегка натискаючи на педаль апарат, працює на маленькій швидкості. Натискаючи сильніше, починає шити швидше. Прибравши ногу з педалі, машина зупиняється. Крім педалі перемикання функцій проводиться круглим регулятором.

Програми
Швейні машини Brother SAPPORO здатні виконати 14 видів операцій. Щоб вибрати тип строчки поверніть регулятор в будь-якому напрямку. Виконуйте пряму строчку в центральному і лівосторонньому положенні голки. Виконайте потаємний підшивочний рядок. Обробляйте петлі в напівавтоматичному режимі.

Для креативних людей
Подвійною голкою виконайте декоративну строчку. Встановіть важіль на звивистий рядок (атласний) і змайструєте аплікацію. Щоб отримати якісний стібок трохи ослабте натяг нитки. Важіль реверсу призначений для безвідривного шиття в зворотну сторону. Виконуйте виворітнє закріплення і закріплення швів.

Підсвічування робочого місця
Світлодіодне підсвічування забезпечує додатковий комфорт під час виконання роботи.

Елементи комфортного використання
Для зберігання аксесуарів та супутніх товарів пристрій плоскої форми і обладнано спеціальним контейнером. Щоб відкрити контейнер досить зрушити платформу вліво.

Характеристики Brother SAPPORO

Основні
Тип швейної машинки електромеханічна
Тип човника горизонтальний ротаційний
Формування петлі напівавтомат
Швейні операції
Кількість рядків 14 шт
Максимальна довжина стібка 4 мм
Максимальна ширина стібка 5 мм
Функції
Можливості нитковтягувач
шиття подвійною голкою
функція «Вільний рукав»
Додатково
Підсвічування ✔ LED
Фізичні
Споживана потужність 50 Вт