Швейна машина Leader VS 525 (VS525)

Код товару: 1030006
Немає в наявності
  • Інформація по Leader VS525
  • Виробник: Leader
  • Країна-виробник: Китай
  • Гарантія: 12 міс.
  • Модель: VS 525
  • Код виробника: VS525
  • Вага: 7.2 кг.
  • Габарити: 45x31x25 см.
  • Короткий опис:

    Тип - електромеханічна, тип човника - вертикальний, кількість швейних операцій - 22, кількість типів петель - 22, обметування петлі - напівавтомат, максимальна ширина строчки - 5 мм, максимальна довжина стібка - 4 мм

Опис Leader VS 525

Сучасна швейна машинка
Leader VS 525 – це традиційна швейна машина. Бездоганна для пошиття одягу та повсякденного домашнього шиття. Вона має вертикальне розміщення човника. Ви зможете плавно регулювати довжину та ширину стібок, наявність петлі-напівавтомат та зручну рукавну платформу. Легко нанизуйте нитку, не дратуючи і не напружуючи очі.

Потужний помічник
З надпотужною внутрішньою металевою рамою, станиною з нержавіючої сталі, надвисокою швидкістю шиття та потужним мотором 70 Вт. Якщо ви шукаєте швидку швейну машину, вона для вас.

Портативно та зручно
Невелика швейна машина Leader VS 525 з міцною, але легкою конструкцією з портативним розміром відмінно підходить для невеликих будинків або обмеженого простору для зберігання.

Легкість використання
Невелика побутова швейна машина ідеально підходить для початківців шиття, щоб задовольнити ваші різні потреби в шиття своїми руками. Протиковзкі нижні накладки для забезпечення надійної роботи машини під час роботи. Одна кнопка для увімкнення / вимкнення, ви можете побачити всі дрібні деталі у вашій роботі для комфорту. Виберіть один із 21 варіантів стібка та повністю автоматичну петлю за один крок.

Більше можливостей
Електромеханічна швейна машина має такі особливості: регульована довжина та ширина стібка (ширина рядка: 0-5 мм, довжина стібка: 0-4 мм), регульований тиск лапки та дуже високий, регулятор натягу нитки, реверс, подвійна голка та 21 програма для виконання Практично будь-яких операцій. Ідеально підходить для багатьох проектів домашнього шиття: перешивка та створення одягу, крафтинг, стьобання, домашній декор.

Характеристики Leader VS 525

Кількість типів петель 22
Заправка нитки нитковтягувач
Також шукають недорогі
Тип електромеханічна
Тип човника вертикальний
Кількість швейних операцій 22
Обметуванням петлі напівавтомат
Максимальна ширина строчки 5 мм
Максимальна довжина стібка 4 мм
Додаткові швейні операции шиття у зворотному напрямку (реверс)
Технічні особливості функція "вільний рукав"
Додатково освітлення