Швейна машина Minerva M21K

Код товару: 751363
Немає в наявності
  • Інформація по Minerva M21K
  • Виробник: Minerva
  • Країна-виробник: Китай
  • Гарантія: 12 міс.
  • Модель: M21K
  • Вага: 7 кг.
  • Габарити: 45x33x22 см.
  • Короткий опис:

    Тип - електромеханічна, тип човника - вертикальний, потужність - 85 Вт, кількість швейних операцій - 21, кількість типів петель - 1, обметування петлі - автомат, максимальна ширина строчки - 5 мм, максимальна довжина стібка - 4 мм

Опис Minerva M21K

Швейна машина Minerva M21K - безперечно один з кращих бюджетних варіантів, практично і недорого. Варіант, який по функціоналу включає в себе всі необхідні функції для комфорту і різноманітного роду швейних робіт. Модель виконує 21 швейну операцію (робочі рядки, еластичні строчки для трикотажу, оверлочні, декоративна і фестонів вишивки), а довжину і ширину рядків можна плавно регулювати!

У Minerva M21K класичний вертикальний човник, є реверс, а також присутні можливості працювати подвійною голкою і шити в зворотному порядку. Швейна машина автоматично перемикається, при переході на холостий хід і намотування на шпульку, і у неї є знімна рукавна платформа для комфортабельності в роботі. На додаток до перерахованих вище можливостей, у машини Minerva M21Kесть ще дві чудових функції, таких, як автоматичний нитковтягувач і нітеобрезатель. При обмежених можливостях, Minerva M21K включає в себе великий діапазон тканин, а над робочим місцем є підсвічування (лампа розжарювання потужністю 15Вт, яку в разі чого легко замінити).

У комплект Minerva M21K входять: м'який чохол, комплект запасних шпульок і голок, набір викруток, масло, великий і маленький держак для котушок, набір з п'яти лапок: лапка універсальна (зигзаг), лапка для викидання петлі, лапка для пришивання ґудзиків, лапка для пришивання блискавки, пристосування для вистьобує виробів (всі лапки легко знімаються і замінюються). Корпус моделі зроблений з міцного пластику, а все внутрішнє наповнення, що несе велике навантаження - високоякісний метал, що означає, що агрегат прослужить вам дуже довгі роки.

Характеристики Minerva M21K

Тип електромеханічна
Обметування петлі автомат
Тип човника вертикальний
Потужність 85 Вт
Кількість швейних операцій 21
Кількість типів петель 1
Максимальна ширина строчки 5 мм
Максимальна довжина стібка 4 мм
Додаткові швейні операции шиття у зворотному напрямку (реверс)
Технічні особливості знімний рукав для обробки малих радіусів
Заправка нитки нитковтягувач