Швейна машина Minerva M819B

Код товару: 767981
Немає в наявності
  • Інформація по Minerva M819B
  • Виробник: Minerva
  • Країна-виробник: В'єтнам
  • Гарантія: 12 міс.
  • Модель: M819B
  • Вага: 6.914 кг.
  • Габарити: 43x34x22 см.
  • Короткий опис:

    Тип - електромеханічна, тип човника - вертикальний, потужність - 85 Вт, кількість швейних операцій - 21, кількість типів петель - 1, обметування петлі - напівавтомат, максимальна ширина строчки - 5 мм, максимальна довжина стібка - 4 мм

Опис Minerva M819B

Швейна машина Minerva M819B не тільки реалізує Ваші творчі ідеї, а й завдяки цікавому дизайнерському оформленню увіллється в інтер'єр Вашої квартири і кімнати, а маленький вага і компактні розміри дозволять її перенести в необхідне Вам місце. Функціональність Minerva M819B Вас просто вразить, адже велика кількість програм і рядків дозволить зшити одяг з самих різних тканин - від шовку до джинса, а подвійна голка прокладе оригінальну декоративну строчку. До того ж Minerva M819B дуже практична і проста в експлуатації, так як для намотування нитки на шпульку швейна машина автоматично перемикається на холостий хід, а нитку затягне автоматичний нитковтягувач.

Швейна машина електромеханічного типу. вона розрахована на виконання 21 виду різноманітних операцій. У пристрої човник встановлений вертикально. Даний прилад призначається для шиття найрізноманітнішого типу виробів. Прилад може працювати практично з будь-якими тканинами, від найбільш тонких і делікатних до масивних і щільних.

Minerva M819B відрізняється можливістю плавного регулювання довжини стібка. Пристрій здатний створювати рядки, максимальна довжина яких складає 5 мм. Ви можете самостійно регулювати ступінь тиску лапки на тканину. Наявність вбудованого нітенадевателя робить роботу на цьому пристрої максимально простою і комфортною. Minerva M819B - це сучасне вимолкотехнологічное пристрій. Тут застосовані новітні технології, які роблять процес шиття максимально простим і комфортним. До числа таких належить автоматичне перемикання режиму на холостий хід в разі, коли здійснюється намотування на шпульку, так само як і вбудований нітеобрезатель.

Характеристики Minerva M819B

Основні
Тип швейної машинки електромеханічна
Тип човника хитний
Формування петлі напівавтомат
Швейні операції
Кількість рядків 19 шт
Кількість петель 1 шт
Максимальна довжина стібка 4 мм
Максимальна ширина стібка 5 мм
Функції
Можливості реверс
рукавна платформа
ниткообрізувач
Регулювання натяг нитки
Додатково
Підсвічування
Лінійка на корпусі
Чохол Матерчатий
Фізичні
Вага 6.1 кг