Шліфувальна машина Einhell TC-RS 38 E (4462165)

Код товару: 922357
Немає в наявності
  • Інформація по EINHELL 4462165
  • Виробник: EINHELL
  • Країна-виробник: Німеччина
  • Гарантія: 24 міс.
  • Модель: TC-RS 38 E
  • Код виробника: 4462165
  • Вага: 2.23 кг.
  • Габарити: 30x18x12 см.
  • Короткий опис:

    Тип - ексцентрикові, споживана потужність - 380 Вт, максимальне число оборотів в хвилину - 26000 об/хв, джерело живлення - мережа, вага - 2 кг

Опис EINHELL TC-RS 38 E

Шліфувальна машина EINHELL TC-RS 38 E (4462165)

Нова компактна, надійна і зручна кутова шліфувальна машина Einhell TC-RS 38 E призначена для шліфування дерева, металу, пластмаси і подібного матеріалу з використанням відповідного шліфувального паперу.

За допомогою електронного контролю швидкості потужність шліфування може бути скоригована в залежності від матеріалу. Наявність додаткової рукоятки робить роботу з шлифмашиной Einhell TC-RS 38 E безпечної і зручної.

Шліфувальні машини - це клас електроінструментів для шліфування та полірування поверхонь виробів з різних матеріалів: металу, дерева, пластмаси, каменю, скла та інших.

Ексцентрикові (орбітальні) шліфувальні машини. Мають широку сферу застосування. Використовуються для шліфування та полірування поверхонь, в тому числі вигнутих. Дозволяють вести чистове шліфування з високою швидкістю. Чистота поверхні може бути досягнута вище, ніж при використанні вібраційних шліфмашин.

Кутові шліфувальні машини (болгарки). Використовуються для обробки металу, бетону, каменю, і кераміки, зачистки зварних швів і видалення корозії. Дисками цих машин можна виконувати різання металевих деталей, керамічної плитки або цегли.

Машини спеціального застосування: шліфувальні машини по бетону. Призначені для обробки бетонних поверхонь з високою частотою. Полірувальні шліфмашини. Їх призначення - тонка шліфування та полірування поверхонь з кольорових і чорних металів, полімерних матеріалів. Вони ідеальні для фінішної обробки поверхонь.

Характеристики EINHELL TC-RS 38 E

Основні характеристики
Тип ексцентрикові
Діаметр диска 125 мм
Напруга 230 В
Споживана потужність 0.38 кВт
Максимальна кількість обертів на хвилину 26000
Швидкість холостого ходу 12000 об/хв
Додатково
Додаткові характеристики система пиловидалення
додаткова рукоятка
Електронний контроль швидкості
Кріплення розхідника на платформі липучка
Фізичні характеристики
Джерело живлення мережа
Колір червоний
Довжина 305 мм (упаковка)
Ширина 123 мм (упаковка)
Висота 188 мм (упаковка)
Вага 2 кг