Скиборізка Gorenje R607A

Код товару: 943842
Немає в наявності
  • Інформація по Gorenje R607A
  • Виробник: Gorenje
  • Країна-виробник: Китай
  • Гарантія: 24 міс.
  • Модель: R607A
  • Вага: 1.7 кг.
  • Габарити: 30x20x20 см.
  • Короткий опис:

    Потужність - 110 Вт, діаметр ножів - 170 мм, регульована товщина нарізки - від 0 до 15 мм, габарити - 33 × 23.3 × 23 см

Опис Gorenje R607A

Ломтерезка Gorenje R 607 A призначена для нарізки різних продуктів: ковбас, сирів, м'ясних виробів. Високоякісний ніж з нержавіючої сталі забезпечить швидку і точну нарізку на слайси однакових розмірів для подачі до столу.

Виробник використовує матеріали, що не містять шкідливих добавок, в тому числі бісфенолу А, що робить Ломтерізки придатною для використання на будь-якій кухні. Розбірної корпус легко очищається після використання техніки, все знімні деталі можуть бути відмиті в посудомийній машині. Вбудований захист мотора від перевантаження. Регулювання нарізки дозволяє отримувати слайси тощиной 0-15 мм.

Тонкі і ідеально рівні. Ломтерезка Gorenje R 607 A - краще рішення для нарізування ковбас, сирів, хліба, м'ясних продуктів на ідеально рівні шматочки. Гостро заточені ножі з нержавіючої сталі наріжуть продукти з товщиною скибочки від 1 до 15 мм. Хвилеподібна заточка ножів несе відповідальність за геометрію шматочків, з її допомогою вдалося отримати однакову товщину по всій поверхні і ніяких рваних країв.

Доступний на кожній кухні. Слайсер Gorenje R 607 A може бути використаний як в ресторані або кафе, так і на звичайній домашній кухні. Максимально безпечний сплав без бісфенолу А в складі повністю виключає потрапляння шкідливих добавок в продукти. Можливість миття в посудомийній машині полегшує роботу господині або професійного кухаря.

Безпека під час роботи. Gorenje - фірма, відома у всьому світі, її техніка сертифікована і надійна в роботі. Слайсер Gorenje R 607 A обладнаний ручкою власником і супортом, що захищає руки під час роботи. Антиковзні ніжки на присосках виключають ризик ковзання або падіння під час роботи.

Характеристики Gorenje R607A

Основні
Тип пристрою скиборізка
Оснащеність
Додатково
Імпульсний режим
Фізичні
Матеріал насадок метал
Діаметр леза 170
Товщина нарізання (мм) 0-15
Розміри (ШхВхГ) 33 × 23.3 × 23
Потужність 110 Вт
Вага 2.1 кг