Шуруповерт DeWALT XR Li-Ion 18 В, 95 Нм, 2 АКБ + ЗП, рукоятка, кейс (DCD991P2)

Код товару: 1018828
Немає в наявності
  • Інформація по DeWALT DCD991P2
  • Виробник: DeWALT
  • Країна-виробник: Чехія
  • Гарантія: 36 міс.
  • Модель: XR Li-Ion 18 В, 95 Нм, 2 АКБ + ЗП, рукоятка, кейс
  • Код виробника: DCD991P2
  • Вага: 5.29 кг.
  • Короткий опис:

    Тип - дриль - шуруповерт, Призначення - професійний, Режим роботи - безударний, тип патрона - швидкозажимний, Макс. діаметр хвостовика свердла, мм - 13, кількість швидкостей - 3, швидкість обертання (обороти) - 0-450, 0-1300, 0-2000 об/хв, максимальний крутний момент - 95 Нм, 11 + 1, потужність - 820 Вт, Кількість акумуляторів в комплекті - 2, вага - 2 кг, кейс

Опис DeWALT XR Li-Ion 18 В, 95 Нм, 2 АКБ + ЗП, рукоятка, кейс

Розумний вибір інструменту

Не можете визначитися, що купити: дриль або шурупокрут? Заощадити гроші Вам допоможуть універсальні помічники для фахівців. Дрилі-шурупокрути поєднують функції і того, і іншого інструменту. Якщо ж поставити спеціальну ударну насадку, дриль-шурупокрут зможе виконувати ще більше завдань.


Однією з кращих у своєму класі є промисловий дриль-шурупокрут DeWALT моделі dcd991p2. Американський бренд DeWALT випускає інноваційні електричні інструменти останнього покоління. Одним із головних пріоритетів фірми є комфорт своїх споживачів. Тому помічники DeWALT не тільки високотехнологічні, але і ергономічні, а також максимально прості в експлуатації.


Акумуляторний дриль-шурупокрут DeWALT dcd 991 p2 оснащений двигуном потужністю 820 Вт. Безщіткова технологія, що застосовується у двигуні, дозволяэ інструменту довгий час служити Вам вірою і правдою. Редуктор оснащений трьома швидкостями та працює практично безшумно. Акумулятор з інноваційною технологією Li-Ion дозволяє зберігати контроль над приладом у вертикальному положенні, а також не допускає зниження потужності двигуна при частковій розрядці батареї.


Регулятор крутильного моменту розрахований на 11 позицій залежно від матеріалу поверхні, що оброблюється та розмірів шурупів. Шпиндель має автоматичне блокування, що дає можливість за найкоротші терміни змінити приналежності. Вимикач з електронною системою блокування дозволить убезпечити себе від випадкового ввімкнення дрилі-шурупокрута.


Можливість роботи в різних умовах

Модель має ліхтар для підсвічування робочої зони, який може працювати в трьох різних режимах. Таким чином, Ви зможете використовувати інструмент в умовах поганого освітлення і навіть вночі. Живлення від акумулятора дозволяє працювати в приміщенні з підвищеною вологістю, а також там, де немає під'єднання до електричної мережі - наприклад, на природі. Прогумована рукоятка не дає ковзати інструменту в руці.


У комплектацію дриля-шурупокрута DeWALT dcd991p2, крім акумуляторів і універсального зарядного пристрою, входить додаткова рукоятка та валіза. Кейс TStak сумісний з іншими валізами цієї фірми. Їх можна об'єднувати в універсальний ящик-контейнер і використовувати для зберігання та транспортування свого набору інструментів. 

Характеристики DeWALT XR Li-Ion 18 В, 95 Нм, 2 АКБ + ЗП, рукоятка, кейс

Комплектація шурупокрут
Тип акумулятора Li-Ion
Тип дриль - шуруповерт
Тип патрона швидкозажимний
Підсвічування так
Ємність акумулятору 5 A/г
Призначення професійний
Режим роботи безударний
Макс. діаметр хвостовика свердла, мм 13
Кількість швидкостей 3
Швидкість обертання (обороти) 0-450, 0-1300, 0-2000 об/хв
Максимальний крутний момент 95 Нм
Режимів крутного моменту 11 + 1
Тип живлення акумулятор
Напруга акумулятора 18 В
Діаметр свердління дерева 55 мм
Потужність 820 Вт
Діаметр свердління металу 15 мм
Кількість акумуляторів в комплекті 2
Додатково скоба для кріплення до поясу
Вага 2 кг
Пакування кейс