Швейна машина Minerva 23 Q

Код товару: 624896
Немає в наявності
  • Інформація по Minerva 23 Q
  • Виробник: Minerva
  • Країна-виробник: Китай
  • Гарантія: 12 міс.
  • Модель: 23 Q
  • Вага: 6.8 кг.
  • Короткий опис:

    Тип - електромеханічна, тип човника - горизонтальний, потужність - 85 Вт, кількість швейних операцій - 29, кількість типів петель - 1, обметування петлі - напівавтомат, максимальна ширина строчки - 6 мм, максимальна довжина стібка - 4 мм

Опис Minerva 23 Q

Швейна машина Minerva 23 Q (23 Q) - універсальна машина, яка впорається практично з будь-якою поставленою задачею. Ця швейна машина виконує 29 видів строчок: робочі операції, еластичні строчки для трикотажних тканин, велика кількість декоративних строчок, оверлочні строчки, потайная підшивка низу та ін В машині встановлена підсвічування робочої поверхні і горизонтальний човник, який неймовірно простий в роботі. Всі операції в машині перемикаються дуже комфортно.

Швейна машина Minerva 23 Q (23 Q) відмінно підійде для роботи, як з тонкими тканинами, так і з цупкими товстими тканинами. Вона оснащена автоматичним нитевдевателем, що значно скоротить час роботи і зробить її приємніше, а також посиленим нижнім транспортером тканини і виконує білизняну петлю в автоматичному режимі. Купіть швейну машину Minerva 23 Q за нашою привабливою ціною і Ви отримаєте високоякісну багатофункціональну швейну машину з великою кількістю декоративних строчок.

Характеристики Minerva 23 Q

Тип електромеханічна
Тип човника горизонтальний
Потужність 85 Вт
Кількість швейних операцій 29
Кількість типів петель 1
Обметуванням петлі напівавтомат
Максимальна ширина строчки 6 мм
Максимальна довжина стібка 4 мм
Додаткові швейні операции шиття у зворотному напрямку (реверс)
Технічні особливості автоматичний обрізувач нитки
Заправка нитки нитковтягувач
Додатково рукавна платформа