Швейна машина Minerva Sew4Home

Код товару: 1030912
Немає в наявності
  • Інформація по Minerva Sew4Home
  • Виробник: Minerva
  • Країна-виробник: Китай
  • Гарантія: 12 міс.
  • Модель: Sew4Home
  • Вага: 6.769 кг.
  • Габарити: 45x33x25 см.
  • Короткий опис:

    Тип - електромеханічна, тип човника - вертикальний, потужність - 70 Вт, кількість швейних операцій - 13, кількість типів петель - 1, обметування петлі - напівавтомат, максимальна ширина строчки - 5 мм, максимальна довжина стібка - 4 мм

Опис Minerva Sew4Home

13 операцій
Швейна машинка Minerva Sew4Home - це запорука якісно зшитого одягу і аксесуарів. Наявність якісної електромеханічної швейної машини дає швачці широкі можливості в сфері створення виробів з текстилю. Наприклад, дана модель адаптована під виконання 13 операцій, серед яких оверлочні рядки, декоративні і потаємні, інструменти для роботи в техніках квіллінг і печворк. Маючи таку базу можливостей, ви з легкістю подужаєте навіть речі з самим складним кроєм.

Комплектація лапками
У вашому розпорядженні повноцінний комплект лапок, які можна застосовувати, змінюючи залежно від потреб в даний момент: універсальна лапка, для блискавки і для петлі напівавтоматичного способу створення.

Петля напівавтомат
Представлений вид петлі складається з декількох фаз обробки. Якщо в автоматичному варіанті процес повністю виконується без вашої участі, то тут все-таки необхідно мінімальне втручання швейного персоналу. При цьому петля напівавтомат має свої переваги: ​​на кожному з етапів можна задавати нові настройки роботи, більш актуальні для даного щаблю створення петлі.

LED-освітлення площині
Щоб ви могли безперешкодно працювати в будь-який час доби, не вдаючись до допомоги зовнішніх світильників, виробник оснастив машинку світлодіодними лампами. Вони продуктивно висвітлюють робочу площину, не даючи вашим очам втомлюватися.

Рукавна консоль
У конфігурації є рукавна консоль - додаткова робоча площина, яка дає можливість опрацювати замкнуті деталі типу рукава або інші складні в обробці об'єкти.

Відсік для аксесуарів
Безпосередньо в самій швейній машині є відсік під аксесуари: з ним зберігання всіляких швейних інструментів значно спрощується.

Характеристики Minerva Sew4Home

Основні
Тип швейної машинки електромеханічна
Формування петлі напівавтомат
Швейні операції
Функції
Можливості рукавна платформа
шиття подвійною голкою
швидка заміна лапок
рукавна консоль
працює з різними видами тканин
3 диска регулювання
сталева станина
важіль реверсу
відсік для аксесуарів
Регулювання натяг нитки
ширина рядка
Підсвічування ✔ LED-лампа
Чохол М'який
Фізичні
Споживана потужність 70 Вт
Габарити ( ШхВxГ ) 17x38x28
Вага 6.2 кг
Матеріал Пластик
Країна виробник В'єтнам
Колір білий
Тип човника вертикальний
Максимальна довжина стібка 4 мм плавне регулювання
Додатково