Кабель силовий Одескабель H1Z2Z2-K 1*6 red, фотовольтаїчний (PV1-F 1x6 red_1m) H1Z2Z2-K 1*6 red, фотовольтаический

Код товару: 1232485
Немає в наявності
  • Інформація по Одескабель PV1-F 1x6 red_1m
  • Виробник: Одескабель
  • Країна-виробник: Україна
  • Модель: H1Z2Z2-K 1*6 red, фотовольтаический
  • Код виробника: PV1-F 1x6 red_1m
  • Вага: 0.081 кг.
  • Короткий опис:

    Тип - PV1-F, тип жил - багатожильний, матеріал жил - мідь, кількість жил - 1, перетин жили, мм2 - 0.31, ізоляція кабелю - LSOH, застосування - для сонячний станцій

Опис Одескабель H1Z2Z2-K 1*6 red, фотовольтаический

Нові стандарти Solar кабелю

З вересня 2017 року в Європейському Союзі почали діяти єдині правила для виробників кабелю солар, а також визначено додаткові якісні характеристики, яким тепер має відповідати кабель для сонячних установок. Тепер весь кабель, що випускається, повинен проводитися під маркуванням H1Z2Z2-K, аналогічно найпоширеніші варіанти це найходовіші перерізи які використовуються в 90% випадках будівництва СЕС H1Z2Z2-K 1х4 і H1Z2Z2-K 1х6. Солар кабель призначений для рухомих або фіксованих з'єднань фотоелектричних панелей, а також від панелей до інвертора, усередині та зовні приміщень.

На відміну від звичайних побутових проводів, даний кабель має спеціальну двошарову ізоляцію, яка захищає від усіх типів впливу навколишнього середовища (дощ, сніг, ультрафіолетове випромінювання, температурні перепади). Застосування цього кабелю дозволить уникнути можливих проблем під час експлуатації фотоелектричних станцій та систем. Ізоляція самозагасна та озоностійка. Кабель червоного кольору зазвичай застосовується для плюсового провідника. Застосування різних кольорів для плюсу та мінусу полегшує монтаж та дозволяє уникнути проблеми переполюсовки при підключенні сонячних батарей до контролера заряду. Перетин кабелю слід вибирати залежно від його довжини та потужності сонячних батарей, щоб мінімізувати втрати.

Характеристики Одескабель H1Z2Z2-K 1*6 red, фотовольтаический

Тип силового кабелю Круглий
Тип PV1-F
Тип жил багатожильний
Кількість жил 1
Матеріал жил мідь
Перетин жили, мм2 0.31
Ізоляція кабелю LSOH
Оболонка жили LSOH
Зовнішній діаметр, мм 6.2
Струмове навантаження на фазу, А 70
Застосування для сонячний станцій
Температура експлуатації -40°С/+90°С