Сканер штрих-коду Cino PA680BT-SR-BSS 2D, USB, Black (22052)

Код товару: 1417922
Під замовлення
16645 Грн
  • Інформація по CINO 22052
  • Виробник: CINO
  • Країна-виробник: Тайвань
  • Гарантія: 36 міс.
  • Модель: PA680BT-SR-BSS 2D, USB, Black
  • Код виробника: 22052
  • Короткий опис:

    система зчитування - Imager, інтерфейси підключення - Bluetooth, USB, тип підключення - бездротовий, наявність підставки - з підставкою

Опис CINO PA680BT-SR-BSS 2D, USB, Black

Компактний, але міцний сканер штрих-кодів Cino PA680BT поєднує в собі портативність і мобільність завдяки бездротовому з'єднанню Bluetooth. Сканер оснащений ексклюзивною технологією обробки зображень FuzzyScan, завдяки якій користувач отримує найкращу в галузі продуктивність Cino для виконання всіх завдань у скануванні. PA680BT забезпечує конкурентну перевагу для мобільного зчитування штрих-кодів, що вимагає необмеженої гнучкості та високої надійності, включаючи роздрібну торгівлю, виробництво, логістику, склад, виїзне обслуговування та багато іншого.

Пристрій має литий корпус та ступінь захисту IP65, завдяки чому він надійно захищений від попадання пилу та вологи, а також витримує падіння з висоти 2м на бетон. Також пристрій може працювати при екстремальних температурах від -20 до 50°C, що дає можливість використовувати його на вулиці або на холодних складах. Невеликий розмір і маленька вага дозволяють носити сканер у будь-якій кишені чи сумці, а із зручним ремінцем – на шиї чи зап'ясті.

Сканер оснащений бездротовою технологією Bluetooth v4.x, що підключається до будь-яких пристроїв – мобільного телефону, планшета, ноутбука Windows, Linux, Android, iOS, Mac через різні стандарти зв'язку, включаючи HID та SPP. Устаткування також може працювати у парі з Cino Smart Cradle або Smart Dongle, забезпечуючи дальність зв'язку до 100 метрів. Така технологія є миттєвим бездротовим рішенням для хостів, яким не вистачає можливостей Bluetooth.

Для підключення та налаштування сканера Cino лише необхідно зчитати спеціальний штрихкод, завдяки якому ви отримаєте потужний інструмент сканування для виконання різного роду завдань. Пристрій має широкі можливості зчитування в різних діапазонах, а також може виводити дані на багатьох мовах і зчитувати проблемні штрих-коди - спотворені, малоконтрастні, брудні, пошкоджені або погано наклеєні етикетки, а також електронні штрих-коди з низькою яскравістю екрана.

Характеристики CINO PA680BT-SR-BSS 2D, USB, Black

Тип бездротовий
Система зчитування Imager
Інтерфейси підключення USB
Тип підключення бездротовий
Типи зчитуваних штрих-кодів PDF417, Micro PDF417, Codablock F, Code 16K, Code 49, Composite Codes, DataMatrix, MaxiCode, QR Code, MicroQR, Aztec
Декодовані штрих-коди 2D
Швидкість сканування 617 скан/сек
Індикатори читання світловий індикатор
Безпровідна технологія Bluetooth
Роздільна здатність 2.7 mil Code 39
Стійкість до зовнішніх впливів витримує падіння з висоти 2 м
Наявність підставки з підставкою
Клас захисту IP 65
Джерело живлення 1150mAH Li-ion
Температура експлуатації -20°С до + 50°С
Розміри 119 х 49 х 24 мм
Вага 135 г
Колір чорний