Сканер штрих-коду Datalogic QuickScan I QD2400 USB (QD2430-BKK1S)

Код товару: 729948
Немає в наявності
  • Інформація по Datalogic QD2430-BKK1S
  • Виробник: Datalogic
  • Країна-виробник: Китай
  • Гарантія: 12 міс.
  • Модель: QuickScan I QD2400 USB
  • Код виробника: QD2430-BKK1S
  • Вага: 1.2 кг.
  • Габарити: 22x20x8 см.
  • Короткий опис:

    система зчитування - фото, інтерфейси підключення - USB, тип підключення - дротовий, наявність підставки - з підставкою

Опис Datalogic QuickScan I QD2400 USB

Сканер штрих-коду Datalogic QuickScan I QD2400 USB (QD2430-BKK1S)
Представлений сканер-іміджер від компанії Datalogic, спеціально розроблений для задоволення потреб підприємств роздрібної торгівлі та відповіді на ринковий попит завдяки доступній ціні і високій продуктивності всеспрямованого зчитування практично всіх існуючих символік. Пристрій поєднує в собі елегантний дизайн, компактний, легкий збалансований корпус і неперевершену довговічність, якої відрізняються всі пристрої від Datalogic.

 Ідеально підходить для застосування на касовому вузлі, іміджер відрізняється новою системою підсвічування і прицілу, розробленої з метою зниження навантаження на зір оператора під час повсякденної діяльності. Підсвічування м'якого темно-червоного кольору в поєднанні з двома синіми світлодіодними індикаторами дозволяє легко прицілитися на код. Результатом є точна система прицілу, що сприяє зниженню втоми очей оператора і одночасно забезпечує максимальну робочу ефективність. Сканер штрих-коду Datalogic QuickScan I QD2400 USB (QD2430-BKK1S) зчитує типові лінійні штрих-коди на роздрукованих етикетках, а також складні двомірні коди з дисплеїв мобільних пристроїв і карт лояльності. Елегантний і міцний QD2400 забезпечує швидке і надійне сканування.

Особливості: надшвидкісне сканування; всеспрямоване зчитування; максимально знижена навантаження на зір оператора завдяки системі прицілу на основі світлодіодів; запатентована Datalogic технологія підтвердження успішного сканування Green Spot; вдосконалена оптика для стійкості до руху; можливість завантаження з хоста; USB-кабель і підставка в комплекті. Популярність 2D-штрих-кодів поширилася на всі ринкові сегменти галузі автоматичного збору даних. Сьогодні більш доступна ціна і відсутність дефектів іміджевої технології супроводжують високому попиту на сканери двомірних штрих-кодів, які цінуються за такі функції, як сканування з дисплеїв мобільних телефонів і можливість перспективного планування майбутньої потреби в обробці 2D-кодів і зображень.

Характеристики Datalogic QuickScan I QD2400 USB

Тип ручний
Система зчитування фото
Інтерфейси підключення USB
Тип підключення провідний
Типи зчитуваних штрих-кодів поштові
Декодовані штрих-коди 2D
Швидкість сканування 390 скан/сек
Дальність сканування 5 - 350 мм
Роздільна здатність 0.102 мм
Кут сканування 65°
Контрастність 25%
Напруга живлення 5 B
Температура зберігання від - 40 ° С до + 70 ° С
Стійкість до зовнішніх впливів витримує падіння з висоти 1.5 м
Наявність підставки з підставкою
Клас захисту IP42
Температура експлуатації 0°С до + 50°С
Вологість при експлуатації від 5 до 95%
Розміри 163 x 91 x 41 мм
Вага 145 г
Колір чорний