Сканер штрих-коду Mindeo MP725 2D, USB (MP725)

Код товару: 1520737
Під замовлення
4730 Грн
  • Інформація по Mindeo MP725
  • Виробник: Mindeo
  • Країна-виробник: Китай
  • Гарантія: 12 міс.
  • Модель: MP725 2D, USB
  • Код виробника: MP725
  • Короткий опис:

    система зчитування - фото, інтерфейси підключення - USB, тип підключення - дротовий, наявність підставки - з підставкою

Опис Mindeo MP725 2D, USB

Компактний проекційний штрих код сканер Mindeo MP725 – це високонадійний, зручний у використанні та багатофункціональний пристрій для швидкої і якісної роботи зі всіма популярними 1D і 2D штрих кодами, навіть якщо вони пошкоджені, розміщені на відбиваючій або вигнутій поверхні, під плівковим покриттям чи знаходяться на екранах мобільних телефонів або інших комп’ютерних пристроїв.

Окрім того, модель MP725 якісно декодує мілкі штрих коди, наприклад такі, що використовуються на ювелірних виробах. Таким чином, 2D сканер штрих кодів оптимально підійде для роботи як у великих торгових мережах, так і в аптеках, кав'ярнях, кіосках, міні продуктових магазинах або в поштових відділеннях. Демократична ціна сканера ідеально поєднується с високим рівнем надійності, а відсутність рухливих деталей значно подовжують строк експлуатації пристрою.

Рухлива скануюча голівка (вертикальний кут ±58°, горизонтальний кут ±73°) дає можливість встановити штрих сканер оптимально зручно, а спеціальні заглиблення на боках сканера дають можливість комфортно утримувати зчитувач в руці при роботі з габаритним товаром. Настільний сканер Mindeo MP725 поставляється з інтерфейсним кабелем USB.

Характеристики Mindeo MP725 2D, USB

Тип настільний
Система зчитування фото
Інтерфейси підключення USB
Тип підключення дротовий
Декодовані штрих-коди 2D
Швидкість сканування 45 скан/сек
Кут сканування 65°
Наявність підставки з підставкою
Комплектація сканер
Вага 315 г
Колір чорний