Сканер штрих-коду Supoin T2 2D, USB, Black (T2)

Код товару: 935266
Під замовлення
3273 Грн
  • Інформація по Supoin T2
  • Виробник: Supoin
  • Країна-виробник: Китай
  • Гарантія: 24 міс.
  • Модель: T2 2D, USB, Black
  • Код виробника: T2
  • Вага: 0.3 кг.
  • Габарити: 19x11x8 см.
  • Короткий опис:

    система зчитування - фото, інтерфейси підключення - USB, тип підключення - дротовий, наявність підставки - «опція»

Опис Supoin T2 2D, USB, Black

Сканер штрих-коду Supoin T2 2D, USB, Black (T2)

Supoin T2 - 2D сканер штрих-кодів для автоматизації різних бізнес процесів в будь-яких сферах. Пристрій призначений для роботи в торговому залі, на складі і транспортних компаніях. Унікальність обладнання полягає в відмінні показники швидкості сканування і розпізнавання.

Supoin T2 може читати штрих-коди з будь-яких носіїв, прекрасно читає все штрих-коди з упаковок під плівкою, може читати всі типи кодів з екранів телефонів або моніторів. Швидкість сканування 350 скан / сек., Вбудований модуль Image Area виробляє повний знімок маркування і за допомогою внутрішнього мікропроцесора декодує штрих-коди перетворюючи їх в дані. Як інтерфейсів підключення можуть бути використані або USB або RS232.

Кабелю змінні і для замовлення необхідно уточнити необхідний. У разі використання сканера штрих-кодів з Supoin T2 з USB підключенням, нічого не заважає перевести його програмно в режим емуляції COM порту. Для даної моделі опціонально може поставлятися підставка для роботи в режимі автоматичного сканування. При включенні режиму авто сканування, немає необхідності натискати на кнопку сканування, а досить лише піднести штрих-код у зону видимості сканера. Робочі умови експлуатації, заявлені виробниками: температура від -20 до +60, з вологістю до 95%. З особливостей фізичних властивостей необхідно виділити властивість удару стійкості, що дозволяє кидати пристрій з висоти до 3 метрів.

Сканер штрих-кодів, є периферійним обладнанням, призначеним для зчитування і розшифровки даних в штрих-коді. Як і будь-який спеціалізоване обладнання, сканер штрих-кодів слід вибирати виходячи із завдань, які він повинен виконувати і умов експлуатації. Важливі параметри при виборі: технологія сканування, типи читаються штрих-кодів, інтерфейси підключення, програмна підтримка, можливість програмування необхідних параметрів.

Характеристики Supoin T2 2D, USB, Black

Тип 2D сканер ручний
Система зчитування фото
Інтерфейси підключення USB
Тип підключення дротовий
Типи зчитуваних штрих-кодів UPC-E
Декодовані штрих-коди 2D
Швидкість сканування 350 скан/сек
Роздільна здатність 752 x 480
Кут сканування 55°
Контрастність 25%
Напруга живлення 5 B
Температура зберігання від - 40 ° С до + 85 ° С
Стійкість до зовнішніх впливів витримує падіння з висоти 3 м
Наявність підставки «опція»
Підсвічування штрих-коду 630nm LED
Клас захисту IP54
Температура експлуатації -20°С до + 60°С
Споживана потужність 160 мА
Розміри 102 x 73 x 182 мм
Вага 172 г
Колір чорний