Сканер A4 Canon IRIScan Desk 5 (459524)

Код товару: 1452182
Немає в наявності
  • Інформація по Canon 459524
  • Виробник: Canon
  • Гарантія: 24 міс.
  • Код виробника: 459524
  • Вага: 1.36 кг.
  • Короткий опис:

    Сканер A4 Canon IRIScan Desk 5 (459524)

Опис Сканер A4 Canon IRIScan Desk 5 (459524)

Настільний USB сканер IRIScan Desk 5 з 8 МРХ HD камерою познайомить вас з інноваційним підходом до сканування. Що б ви не сканували - книги, квитанції, медичні рецепти, контракти, нотаріальні чи інші документи формату А4 – він все перетворює на відео.


Сканер IRIScan Desk 5 допоможе вам швидко та якісно відсканувати книгу, просто перегортаючи її сторінки. Завдяки вбудованому таймеру, розумній технології корекції країв і згладжування зображення, а також, автоматичному визначнику перегортання сторінок і пальців, сканер за 3 секунди зробить якісну копію розвороту книги та експортує файли в JPG, ePub чи PDF формат.


Сканер IRIScan Desk 5 стане приємним відкриттям для організаторів дистанційних навчань та курсів. З цим багатофункціональним сканером можна проводити одночасний багатокамерний відеозапис – він має камеру для документів та вебкамеру. Це дозволить вам з легкістю створювати пояснювальні відеоролики, демонструючи при цьому свої навчальні матеріали.


Завдяки оптичному розпізнаванню символів OCR сканер розпізнає документи на 138 мовах, що разом з Readiris Corporate надає можливість почути відсканований текст людям з вадами зору або дислексією.


Сканер IRIScan Desk 5 здивує вас своїм стильним виглядом та ергономічним дизайном – його легко переносити та встановлювати на робоче місце. Цей компактний багатофункціональний сканер допоможе вам заощадити свій простір та створити комфортне робоче середовище.


Завдяки своїм технічним характеристикам та розумним технологіям сканер IRIScan Desk 5 має надзвичайно широкий функціонал, тому стане відмінним вибором для працівників банківської сфери та страхування, освіти, охорони здоров’я та багатьох інших.

Характеристики Сканер A4 Canon IRIScan Desk 5 (459524)

Тип сканера книжный
Тип датчика CMOS
Тип лампы нет данных
Оптическое разрешение 3264 x 2448
Оптическая плотность нет данных
Глубина цвета 24 бит
Формат А4
Скорость сканирования 1.5 сек
Интерфейс USB
Вес 0,8 кг
Габариты 267 х 221 х 85 мм
Скорость сканирования (фото) нет данных
Двустороннее сканирование нет
Слайд-адаптер нет