Сканер Epson Perfection V19 (B11B231401)

Код товару: 657134
Немає в наявності
  • Інформація по EPSON B11B231401
  • Виробник: EPSON
  • Країна-виробник: Китай
  • Гарантія: 12 міс.
  • Модель: Perfection V19
  • Код виробника: B11B231401
  • Вага: 1.93 кг.
  • Габарити: 43x30x8 см.
  • Короткий опис:

    Тип - планшетний, датчик зображення - CIS, оптична роздільна здатність - 4800х4800 dpi, розрядність кольорового сканування - 48 біт, розрядність сканування з відтінками сірого - 16 біт, тип підключення - USB, підтримка ОС - Windows, OS X

Опис EPSON Perfection V19

Epson Perfection V19 це швидкий і зручний сканер для будинку і офісу.

Компактність і стиль- Цей пристрій не тільки володіє чудовими технічними характеристиками, але і відмінно впишеться у ваш робочий інтер"єр завдяки стильному дизайну і вбудованій стійці, що дозволяє встановити сканер вертикально і звільнити простір на столі. Вертикальний та горизонтальний режими сканування можна перемикати одним рухом руки. Epson Perfection V19 з"єднується з комп"ютером єдиним кабелем micro-USB і не вимагає автономного живлення від електромережі. Більше ніяких заплутаних проводів!

Швидкий результат і висока якість - Пристрій ідеальний для випадків, коли необхідно сканувати документи якісно і при цьому швидко. Технологія Epson ReadyScan LED не вимагає розігріву пристрою, тому вам не доведеться очікувати початку сканування.

Epson Perfection V19 сканує в роздільній здатності 4800dpi і надає додаткові можливості для поліпшення зображень за допомогою програмного забезпечення Epson Easy Photo Fix. За допомогою цього інструмента можна видаляти з відсканованого зображення частинки пилу, відновлювати кольоровість та налаштувати фонове засвічування. Сканер також забезпечений функцією поліпшення документів, яка робить текст більш чітким, покращує кольори або, навпаки, видаляє їх з чорно-білих документів, а також допомагає позбутися просвічуючого тексту при двосторонніх джерелах.

Зручність використання - Оптимізувати роботу з Epson Perfection V19 також допомагають чотири кнопки швидкого старту для кожної з основних функцій - сканування, копіювання, відправлення або сканування в багатосторінкові файли PDF. Кожна кнопка може бути налаштована відповідно до найбільш частих потреб користувача. За допомогою пристрою також можна відправляти відскановані зображення у ваші профілі Facebook і Picasa.

Epson Perfection V19 має повністю знімну кришку, що дозволяє легко сканувати сторінки з товстих книг, фотоальбомів та інших об"ємних джерел.

Характеристики EPSON Perfection V19

Основні
Тип пристрою сканер
Tехнологія сканування планшетний
Макс. Росподільна здатність 4800x4800
Тип матриці CIS
Глибина кольору ( внутр . ) 48 біт
Глибина кольору ( зовн . ) 24 біт
Відтінків сірого 256
Швидкісні параметри
Ч/б копіювання 10 ст/хв
Кольорове сканування 10 ст/хв
Робота з оригіналами
Формат А4
Макс. область сканування 216х297 мм
Інтерфейси USB 2.0
Додаткові
Споживана потужність 2.5 Вт
Живлення від USB
Підтримка ОС Mac OS
Windows XP
Windows VISTA
Windows 7
Windows 8
Windows 8.1
Комплектація сканер
DVD диск
інструкція для швидкого старту
гарантійний талон
кабель USB
Фізичні
Габарити 249 x 364 x 39
Вага 1.54 кг