Сканер-мишка A4 IRISCan Mouse Executive 2 (400 dpi, USB, портативний, білий) 458075

Код товару: 882218
Немає в наявності
  • Інформація по IRIS 458075
  • Виробник: IRIS
  • Гарантія: 12 міс.
  • Код виробника: 458075

Опис Сканер-мишка A4 IRISCan Mouse Executive 2 (400 dpi, USB, портативний, білий) 458075

Миша-сканер IRIScan Mouse Executive 2 перетворив повсякденний комп’ютерний аксесуар в багатофункціональний пристрій, здатний підвищити продуктивність праці на навчання, особливо за умов віддаленої співпраці. Просто підключіть мишу-сканер IRIScan Mouse Executive 2 до ПК через USB 2.0 і працюйте, не витрачаючи часу на зарядку акумулятора.



Не встаючи зі свого робочого місця, проведіть сканером IRIScan Mouse Executive 2 в довільному напрямку і порядку над будь-яким друкованим документом, і сканований текст чи зображення автоматично з’явиться на вашому ПК. Одним клацанням миші ви легко скануєте документи і створите файли у Word, Excel, PDF, PNG, JPG та інших форматах.



З програмним забезпеченням Readiris 16 сканер розпізнає 138 мов і дозволяє вам сканувати документи в файли, які підлягають редагуванню. Надійну транскрипцію сканованого тексту та автоматичну корекцію зображень під час сканування забезпечує сучасна технологія «SLAM Scan»®.



Легко експортуйте сканований матеріал в хмарне сховище (Dropbox, Evernote та інші) або соцмережі (Facebook, Twitter та інші) та діліться ним зі своїми друзями, колегами по роботі чи учнями.



Миша-сканер IRIScan Mouse Executive 2 постачається зі спеціальним килимком, який забезпечує кращу стійкість сканованого документу під час її використання. Покладіть під килимок фотографії, рахунки, квитанції, пластикові картки і він допоможе утримувати їх у фіксованому для сканування положенні.



Програмне забезпечення Cardiris™ дозволяє користувачам перевести свої візитні кратки в цифровий формат і зберігати актуальну базу контактів в електронному вигляді в Excel, Salesforce, Outlook чи будь-якому іншому застосунку для управління контактами або хмарному сховищі Evernote, Dropbox, Box та Google Drive.



Малий розмір і низька вага сканера IRIScan Mouse Executive 2 забезпечують його високу мобільність. Ви можете взяти сканер з собою до школи, в бібліотеку, на роботу, в мандрівку, у відрядження – всюди, де у вас буде доступ до комп’ютера.



Цей компактний багатофункціональний сканер допоможе вам заощадити свій простір та створити комфортне робоче середовище.

Характеристики Сканер-мишка A4 IRISCan Mouse Executive 2 (400 dpi, USB, портативний, білий) 458075

Гарантія 12
Виробник IRIS
Артикул 458075
Код ТДБ TD-00149176
Тип сканера миша-сканер
Оптична роздільна здатність, ppi 300
Максимальна область сканування A3
USB Так