Сканер Iris IRIScan Pro 5 Invoice (459036)

Код товару: 882222
Немає в наявності
  • Інформація по IRIS 459036
  • Виробник: IRIS
  • Країна-виробник: Бельгія
  • Гарантія: 24 міс.
  • Модель: IRIScan Pro 5 Invoice
  • Код виробника: 459036
  • Короткий опис:

    Тип - протяжний, датчик зображення - CCD, оптична роздільна здатність - 600х600 dpi, розрядність кольорового сканування - н.д., розрядність сканування з відтінками сірого - н.д., тип підключення - USB

Опис IRIS IRIScan Pro 5 Invoice

Простий в користуванні сканер IRIScan Pro 5 Invoice з напівавтоматичним рішенням для класифікації рахунків є відмінним вибором для малих та середніх компаній. Цей портативний сканер вагою 1,4 кг вдало поєднав в собі компактний дизайн та багатофункціональність. Він дозволяє сканування більшість документів, якими ви користуєтеся щодня, зокрема - договори, поліси страхування, нотаріальні та інші документи формату А4, фотографії, квитанції, візитні картки, пластикові посвідчення, ID, кредитні карти, баркоди тощо.



Використовуючи на сканері IRIScan Pro 5 Invoice режим «довгого паперу», ви можете сканувати документи довжиною до 3м, наприклад, чеки чи технічні креслення. Його слот для карток дозволяє сканування двох сторін будь-якої ламінованої пластикової картки.



Цей потужний дуплексний сканер забезпечує швидкий та надійний процес сканування - він оснащений автоматичним подавачем документів та ультразвуковим датчиком подвійного аркуша. Скануючи зі швидкістю 23 аркуші за хвилину (46 сторінок у двосторонньому режимі), сканер запобігає одночасному проходженню двох аркушів та унеможливлює їх застрявання.



Сканер IRIScan Pro 5 Invoice - відмінний інструмент для створення документів у форматі PDF або багатосторінковий PDF. За допомогою технології IRISCompressor ™ Pro ви можете стиснути та індексувати PDF-файли. Вони будуть значно меншими у розмірі (до 20 разів) без втрати розділової здатності та читабельності. Індексація вмісту дозволить вам знайти необхідний документ за лічені секунди.



Автоматизація управління документами надає можливість легкого експорту сканованих документів на потужні хмарні сховища, такі як Microsoft SharePoint, Microsoft Dynamics CRM, Salesforce, OneDrive, Google Drive, Box, Evernote та Dropbox.



Button Manager робить можливим налаштування 9 програм сканування. З програмним забезпеченням IRISmart™ Invoice можна легко сортувати рахунки у відповідні папки в стиснутому форматі PDF з підтримкою пошуку.



Працюючи зі сканером IRIScan Pro 5 Invoice, ви неодмінно оціните його здатність паралельно опрацьовувати декілька пакетів рахунків та зможете ефективно управляти даними про всі ваші витрати, сортувати і передавати їх вашому бухгалтеру чи довіреній особі.



Ще більш просту аналітику витрат та можливість спільного використання даних (з гіперпосиланнями на документи) надають 12 полів для метаданих рахунків і 1 поле для коментарів, об’єднані в одному файлі Ms Excel.



Завдяки Cardiris™ Corporate користувачі можуть створювати та зберігати актуальну базу контактів в електронному вигляді в обраному застосунку для управління контактами (Outlook, Excel, Salesforce, ACT тощо) або хмарному сховищі (Evernote, Dropbox, Box та Google Drive).



Програмне забезпечення Readiris ™ Corporate перетворорює будь-який сканований файл у звуковий формат WAV, який можна прослухати у зручний для вас час. Сканер IRIScan Pro 5 Invoice з функцією озвучування стане незамінним помічником для людей з вадами зору або дислексією.

Характеристики IRIS IRIScan Pro 5 Invoice

Габарити 74 x 299 x 104 мм
Вага 1.5 кг
Габарити упаковки 175 x 377 x 172 мм
Вага з упаковкою 2.5 кг
Виробник IRIS
Артикул 459036
Тип сканера потоковий
Оптична роздільна здатність, ppi 600
Максимальна область сканування A4
USB Так
Автоподатчик Так
Дисплей Так
Тип датчика зображення CIS
Швидкість сканування 23 стор. хв. 46 карт. хв, чорно/білий 200dpi, A4, 17 стор. в хв. 34 карт. хв в кольоровому режимі 300dpi, A4
Розрядність кольорового сканування, біт 24
Розрядність сканування з відтінками сірого, біт 24
Програмне забезпечення Twain, WIA