Plustek SmartOffice PS3060U (потоковий, двосторонній, ультразвуковий датчик) 0257TS

Код товару: 1085730
Немає в наявності
  • Інформація по Plustek 0257TS
  • Виробник: Plustek
  • Гарантія: 12 міс.
  • Код виробника: 0257TS

Опис Plustek SmartOffice PS3060U (потоковий, двосторонній, ультразвуковий датчик) 0257TS

Plustek SmartOffice PS3060U – надійний, доступний за ціною дуплексний сканер зі швидкістю сканування 30 аркушів за хвилину. Цей потужний сканер оснащений автоматичним подавачем паперу ємністю 50 акрушів та ультразвуковим датчиком, який запобігає одночасному проходженню двох аркушів та унеможливлює їх застрявання.



Інтелектуальне визначення розміру, видалення чорних меж, обертання та вирівнювання дозволяє сканування змішаних пакетів документів, у тому числі пластикових карт товщиною до 1,2 мм, та забезпечує високу якість вихідних зображень.



Спеціальний захисний чохол дозволить сканувати документи більшого, ніж А4 розміру – просто виберіть дуплексний режим, складіть документ формату А3 навпіл, покладіть його у захисний чохол та відскануйте його, а сканер автоматично допоможе з’єднати дві копії А4 формату в один документ А3. Його також можна використати для захисту особливо цінних та делікатних документів, наприклад, старих фотографій.



Сканер Plustek SmartOffice PS3060U підтримує двостороннє сканування документів довжиною до 5080 мм без додаткових налаштувань або спеціального програмного забезпечення.



Програмне забезпечення Plustek DocAction дозволяє встановлення 9 різних завдань сканування. Натисканням однієї кнопки ви можете сканувати пакет документів, надіслати його на принтер, електронну пошту, локальну папку, мережеву папку або FTP та зберегти у стандартних форматах зображень, включно з JPEG, TIFF та PDF файлами для пошуку.



Завдяки оптичному розпізнаванню символів OCR, доступному з ABBYY, сканер допомагає відсканувати документи в форматах PDF, ePub та Microsoft Office, які підлягають редагуванню.



Сканер Plustek SmartOffice PS3060U використовує драйвери TWAIN та WIA, тому сумісний із застосунками для Mac® і Windows®.



Легка заміна деталей з фіксованим життєвим циклом, таких як ролик для відокремлення аркушів та фрикційна накладка, робить обслуговування сканера зручним та продовжує термін його служби.



Компактний розмір сканера допоможе вам заощадити свій простір та створити комфортне та стильне робоче середовище, а вага 1,66 кг та сумка-чохол, яка надається в комплекті, робить зручним його транспортування.



Сканер Plustek SmartOffice PS3060U за свою універсальність та доступність отримав нагороду від Buyers Laboratory LLC та був визнаний «Видатним сканером формату А4 середнього розміру для робочої групи».

Характеристики Plustek SmartOffice PS3060U (потоковий, двосторонній, ультразвуковий датчик) 0257TS

Гарантія 12
Виробник Plustek
Артикул 0257TS
Код ТДБ TD-00245873
Тип сканера потоковий
Оптична роздільна здатність, ppi 600
Максимальна область сканування A4
USB Так
Автоподатчик Так
Тип датчика зображення CCD
Джерело світла LED
Роздільна здатність сканера, dpi 600 x 600
Швидкість сканування 20 сторінок в хв
Розрядність кольорового сканування, біт 48
Розрядність сканування з відтінками сірого, біт 16
Підтримка ОС Windows XP/Vista/7/8/10, Mac, Linux