Сканер Plustek OpticBook 4800, LED (0202TS)

Код товару: 563245
Немає в наявності
  • Інформація по Plustek 0202TS
  • Виробник: Plustek
  • Країна-виробник: В'єтнам
  • Модель: OpticBook 4800, LED
  • Код виробника: 0202TS
  • Короткий опис:

    Тип - планшетний, датчик зображення - CCD, оптична роздільна здатність - 1200х1200 dpi, розрядність кольорового сканування - 48 біт, розрядність сканування з відтінками сірого - 256 біт, тип підключення - USB

Опис Plustek OpticBook 4800, LED

Спеціально розроблений для сканування книг сканер Plustek OpticBook 4800 відмінно та швидко переведе друковані книги в цифровий формат, щоб ви могли читати будь-де і будь-коли. Швидкість сканування одного аркушу формату А4 в якості 300 DPI становить лише 3,6 секунди.



Технологія усунення тіні SEE забирає тіні вздовж палітурки та вирівнює текст. Ультратонка рамка сканера товщиною 2 мм дозволить зручно розмістити книгу на його поверхні для максимально якісного посторінкового сканування. Кришка сканера може легко пристосуватись до дизайну обкладинки книги та надійно зафіксувати навіть найоб’ємніше книжкове видання.



Для налаштування параметрів сканування (видалення непотрібних сторінок, вибір чорно-білого, сірого або кольорового режиму) вам не потрібно підходити до комп’ютера, ви можете це зробити на панелі сканера, натиснувши відповідну кнопку.



Інтуїтивно зрозуміле програмне забезпечення BookPavillion робить процес сканування простим та ефективним. Воно забезпечує автоматичне обертання, обрізку, вирівнювання зображень та не допускає фонового просвічування зображень з протилежної сторони аркуша.



Завдяки оптичному розпізнаванню символів OCR, доступному з ABBYY FineReader, сканер допомагає відсканувати книги та інші паперові документи в форматах PDF, ePub та Microsoft Office, які підлягають редагуванню.



Сканер Plustek OpticBook 4800 використовує драйвери TWAIN, VIA та CIA, тому його можна використовувати з тисячами застосунків для обробки зображень.

Характеристики Plustek OpticBook 4800, LED

Виробник Plustek
Артикул 0202TS
Тип сканера планшетний
Оптична роздільна здатність, ppi 1200
Максимальна область сканування A4
USB Так
Тип датчика зображення CCD
Джерело світла LED
Роздільна здатність сканера, dpi 1200 x 2400
Швидкість сканування 3.6 сек (кольоровий/сірий/ч&б, 300dpi, A4)
Протоколи Сумісний з TWAIN
Розрядність кольорового сканування, біт 48
Розрядність сканування з відтінками сірого, біт 16
Програмне забезпечення Twain