Сковорода Ringel Fusion класична 26 см (RG-1145-26)

Код товару: 1546381
Під замовлення
669 Грн
  • Інформація по Ringel RG-1145-26
  • Виробник: Ringel
  • Країна-виробник: Китай
  • Модель: Fusion класична 26 см
  • Код виробника: RG-1145-26
  • Вага: 2 кг.
  • Габарити: 30x28x8 см.
  • Короткий опис:

    Тип сковороди - традиційна, Fusion, Форма - кругла, Матеріал - алюміній, 26 см, 4 мм, кришка відсутня, чорний

Опис Ringel Fusion класична 26 см

Сковорода Fusion від Ringel - універсальний гаджет для приготування і розігрівання найрізноманітнішої їжі. Виготовлена з потовщеного високоякісного алюмінію, 4 мм ця сковорода є міцним посудом зі швидким і рівномірним нагріванням. Багатошарове антипригарне покриття забезпечить можливість готувати страви з використанням мінімальної кількості олії.


ІНТЕГРОВАНА СИСТЕМА ДОЗУВАННЯ ОЛІЇ

В кожну сковороду RINGEL інтегрована перша в світі система дозування олії. Найменша поділка системи відповідає 5 мл олії, а більша – 10 мл олії. За допомогою цієї системи ви зможете легко та швидко приготувати водночас здорові та смачні страви з використання мінімуму жиру та з максимальним збереженням корисних речовин у страві.


РІВНОМІРНИЙ РОЗПОДІЛ ТЕПЛА ПО ПОВЕРХНІ

Завдяки ретельно продуманій конструкції корпусу, виготовленого з алюмінію з товщиною стінок 4 мм, дана сковорода нагрівається швидко та максимально рівномірно, що значно полегшує і прискорює приготування їжі, а також перешкоджає пригорянню і нерівномірному просмажуванню продуктів.


ЗРУЧНА БАКЕЛІТОВА РУЧКА

Зручність використання даної сковороди досягається завдяки ергономічній ручці з бакеліту. Додаткове покриття soft-touch, крім тактильного задоволення, захищає руки від опіків і дозволяє не вислизає навіть з вологих долонь. Додаткова яскрава металева вставка в стилі Hight-Tech підкреслює дизайн сковороди.


НІМЕЦЬКА ЯКІСТЬ АНТИПРИГАРНОГО ПОКРИТТЯ

У даній серії використано внутрішнє тришарове антипригарне покриття Marble, що не містить PFOA (перфтороктанової кислоти) і є безпечним для здоров'я. Зовнішнє суперстійке антипригарне високотемпературне лаковане покриття забезпечить привабливий зовнішній вигляд та легке очищення протягом тривалого часу


УНІВЕРСАЛЬНІСТЬ І ПРАКТИЧНІСТЬ НА КОЖЕН ДЕНЬ

Спеціальний сталевий індукційний диск у донній частині сковороди дає можливість її використання на всіх видах плит, включаючи індукційні, інфрачервоні та склокерамічні. Зовнішнє матове силіконове покриття стійке та легке в щоденному догляді. Високі прямі борти класичної форми та надійне антипригарне покриття даної сковороди максимально розширюють сфери її застосування: це смаження і тушкування всіляких м'ясних продуктів і овочів, а також розігрівання їжі з використанням мінімальної кількості олії, що сприяє здоровому харчуванню.


RINGEL - бренд високоякісного посуду та аксесуарів для здорової смачної їжі!

Торгова марка RINGEL - приклад кращого досвіду європейських виробників посуду і вміння забезпечити максимум якості за прийнятною ціною. Посуд бренду RINGEL - ідеальний помічник на вашій кухні, щодня буде надихати вас на справжні кулінарні шедеври!


RINGEL поєднав кращий досвід, сучасні технології і актуальні тенденції у сфері виготовлення металевого посуду. Саме тому ми сміливо заявляємо, що наші вироби дарують споживачу найкраще поєднання ціни та якості за умови, що якість завжди була, є і буде на першому місці.


Асортимент продукції бренду RINGEL повністю задовольняє потреби в посуді та приборах найвимогливішої господині. До того ж, зовнішній вигляд усього посуду ТМ RINGEL витриманий в універсальній концепції стриманого та лаконічного дизайну, дозволяє самостійно комбінувати поєднання посуду на кожній кухні.  

Характеристики Ringel Fusion класична 26 см

Тип сковороди традиційна
Діаметр 26 см
Серія Fusion
Висота 5 см
Матеріал алюміній
Тип внутрішнього покриття антипригарне покриття
Матеріал ручки бакеліт з покриттям soft-touch
Кришка кришка відсутня
Форма кругла
Товщина стінок 4 мм
Товщина дна 4 мм
Розміри ø 26 х 5 см
Сумісність з плитами керамічні плити
Кріплення ручок гвинтове
Особливості система дозування масла
Колір внутрішнього покриття чорний
Колір чорний
Також шукають сковороди 26/28/30 см