Сковорода Ringel Nigella 28 см (RG-1133-28)

Код товару: 1020274
Немає в наявності
  • Інформація по Ringel RG-1133-28
  • Виробник: Ringel
  • Країна-виробник: Китай
  • Модель: Nigella 28 см
  • Код виробника: RG-1133-28
  • Вага: 1 кг.
  • Габарити: 40x30x10 см.
  • Короткий опис:

    Тип сковороди - традиційна, Форма - кругла, Nigella, 28 см, матеріал корпуса - алюміній, скло, чорний

Опис Ringel Nigella 28 см

Серія сковорідок NIGELLA від Ringel - універсальний інструмент для приготування і розігрівання найрізноманітнішої їжі. Сковороди цієї серії мають в комплекті кришку з термостійкого скла з отвором для виходу пари.


Виготовлена з високоякісного кованого алюмінію, дана сковорода є міцним посудом зі швидким і рівномірним нагріванням. У даній серії використовується мармурове антипригарне покриття Marble, що робить її довговічнішою і дозволяє використовувати менше олії.


РІВНОМІРНИЙ РОЗПОДІЛ ТЕПЛА ПО ПОВЕРХНІ


Завдяки ретельно продуманій конструкції корпусу, виготовленого з кованого алюмінію з товщиною стінок 3,0 мм, дана сковорода нагрівається швидко та максимально рівномірно. Це значно прискорює приготування їжі, а також перешкоджає пригорянню і нерівномірному просмажуванню продуктів. 


НІМЕЦЬКА ЯКІСТЬ АНТИПРИГАРНОГО ПОКРИТТЯ


У даній серії використано мармурове антипригарне покриття Marble, новітні матеріали та сучасні технологічні процесу дозволили домогтися стійкості та довговічності мармуру. Це перетворює дану сковороду в надійний і довговічний виріб. Антипригарне покриття не містить PFOA (перфтороктанової кислоти) і є безпечним для здоров'я.


ПРОЗОРА КРИШКА З ТЕРМОСТІЙКОГО СКЛА


Кришка з прозорого термостійкого скла оснащена клапаном для виходу пари, що дозволяє стежити за приготуванням їжі та випускати зайву пару, не знімаючи кришку з ковша. Металевий обідок кришки оберігає її від відколів і надійно фіксує її на сковороді.


ЗРУЧНА БАКЕЛІТОВА РУЧКА


Зручності використання даної сковороди сприяє ергономічна ручка з бакеліту. Додаткове покриття soft-touch, крім тактильного задоволення, захищає руки від опіків і дозволяє не вислизати навіть з вологих долонь.


УНІВЕРСАЛЬНІСТЬ І ПРАКТИЧНІСТЬ НА КОЖЕН ДЕНЬ


Спеціальний сталевий індукційний диск у донній частині сковороди дає можливість її використання на всіх видах плит, включаючи індукційні, інфрачервоні та склокерамічні. Зовнішнє матове силіконове покриття стійке та легке в щоденному догляді. Високі борти класичної форми та надійне антипригарне покриття даної сковороди максимально розширюють сфери її застосування: це смаження і тушкування всіляких м'ясних продуктів і овочів, а також розігрівання їжі з використанням мінімальної кількості олії, що сприяє здоровому харчуванню. 

Характеристики Ringel Nigella 28 см

Також шукають сковороди 26/28/30 см
Тип сковороди традиційна
Форма кругла
Серія Nigella
Діаметр 28 см
Висота 5.2 см
Товщина стінок 3 мм
Матеріал корпуса алюміній
Матеріал ручки бакеліт
Матеріал кришки скло
Сумісність склокерамічні плити
Колір внутрішнього покриття чорний
Колір чорний