Сковорода Ringel Pequin 28 см (RG-1131-28)

Код товару: 1014153
Немає в наявності
  • Інформація по Ringel RG-1131-28
  • Виробник: Ringel
  • Країна-виробник: Китай
  • Модель: Pequin 28 см
  • Код виробника: RG-1131-28
  • Вага: 0.874 кг.
  • Короткий опис:

    Тип сковороди - традиційна, Форма - кругла, Pequin, 28 см, 3.2 мм, матеріал корпуса - алюміній, відсутня, можна мити в посудомийній машині, чорний

Опис Ringel Pequin 28 см

Серія сковорідок PEQUIN від Ringel - універсальний інструмент для приготування і розігрівання найрізноманітнішої їжі. Особливістю цієї серії є двошарове зовнішнє антипригарне покриття з ефектом «колотого льоду», що надає сковороді ефектного зовнішнього вигляду.


Виготовлена з високоякісного кованого алюмінію, дана сковорода є міцним посудом зі швидким і рівномірним нагріванням. У даній серії використовується мармурове антипригарне покриття Marble, що забезпечує можливість отримання корисної їжі.


РІВНОМІРНИЙ РОЗПОДІЛ ТЕПЛА ПО ПОВЕРХНІ


Завдяки ретельно продуманій конструкції корпусу, виготовленого з кованого алюмінію з товщиною стінок 3,2 мм, дана сковорода нагрівається швидко та максимально рівномірно. Це значно прискорює приготування їжі, а також перешкоджає пригорянню і нерівномірному просмажуванню продуктів. 


НІМЕЦЬКА ЯКІСТЬ АНТИПРИГАРНОГО ПОКРИТТЯ


У даній серії використано мармурове антипригарне покриття Marble, новітні матеріали та сучасні технологічні процесу дозволили домогтися стійкості та довговічності мармуру. Це перетворює дану сковороду в надійний і довговічний виріб. Антипригарне покриття не містить PFOA (перфтороктанової кислоти) і є безпечним для здоров'я.


СТІЛЬНИКОВЕ ДНО - ОСОБЛИВІСТЬ СКОВОРОДИ


Фактурне стільникове дно, дозволяє при використанні олії рівномірно розподілити її по всьому дну. А також зменшує кількість олії, яку вбере в себе приготована їжа, що сприятливо вплине на ваше здоров'я.


ЗРУЧНА БАКЕЛІТОВА РУЧКА


Відмінній ергономіці даної сковороди сприяє зручна ручка з бакеліту. Крім естетичного задоволення, така ручка є також дуже практичним рішенням, адже вона захищає руки від опіків і не вислизає навіть з вологих долонь за рахунок покриття softtouch.


УНІВЕРСАЛЬНІСТЬ І ПРАКТИЧНІСТЬ НА КОЖЕН ДЕНЬ


Спеціальний сталевий індукційний диск у донній частині сковороди дає можливість її використання на всіх видах плит, включаючи індукційні, інфрачервоні та склокерамічні. Зовнішнє матове силіконове покриття стійке та легке в щоденному догляді. Високі борти класичної форми та надійне антипригарне покриття даної сковороди максимально розширюють сфери її застосування: це смаження і тушкування всіляких м'ясних продуктів і овочів, а також розігрівання їжі з використанням мінімальної кількості олії, що сприяє здоровому харчуванню. 

Характеристики Ringel Pequin 28 см

Серія Pequin
Тип Сковороди
Діаметр, см 28
Висота стінки, см 5.2
Призначення Класична
Матеріал Кований алюміній
Матеріал кришки Немає
Матеріал ручок Бакеліт з покриттям Soft-touch
Антипригарне покриття Так
Тип джерела тепла Газова плита, Електрична плита, Галогенна / Склокерамічна плита, Індукційна плита
Можна мити в посудомийній машині Так
З'ємна ручка Ні
Артикул RG-1131-28