Сковорода Ringel Sea Salt 22 см (RG-11003-22)

Код товару: 850440
Немає в наявності
  • Інформація по Ringel RG-11003-22
  • Виробник: Ringel
  • Країна-виробник: Китай
  • Модель: Sea Salt 22 см
  • Код виробника: RG-11003-22
  • Вага: 1.3 кг.
  • Короткий опис:

    Тип сковороди - традиційна, Форма - кругла, Sea Salt, 22 см, 3.2 мм, матеріал корпуса - алюміній, скло, можна мити в посудомийній машині, сірий

Опис Ringel Sea Salt 22 см

RINGEL - бренд якісного посуду та аксесуарів для кухні


Торгова марка RINGEL - приклад кращого досвіду європейських виробників посуду і вміння забезпечити максимум якості за прийнятною ціною. Посуд від бренду RINGEL - ідеальний помічник на вашій кухні, щодня буде надихати вас на справжні кулінарні шедеври! RINGEL - залізний характер, блискучий смак!


RINGEL поєднав кращий досвід, сучасні технології та актуальні тенденції у сфері виготовлення металевого посуду. Саме тому ми сміливо заявляємо, що наші вироби дарують споживачу найкраще поєднання ціни та якості за умови, що якість завжди була, є і буде на першому місці.


Асортимент продукції бренду RINGEL повністю задовольняє потреби в посуді і приладах найвимогливішої господині. До того ж, зовнішній вигляд усього посуду ТМ RINGEL витриманий в універсальній концепції стриманого і лаконічного дизайну, дозволяє самостійно комбінувати поєднання посуду на кожній окремій кухні.


Торгова марка RINGEL уперше представляє в Україні свої колекції посуду, першовідкривачами є серії сковорідок Canella і Chili.


Серія сковорідок Sea salt представляє у своєму асортименті сковороди стандартних розмірів, а також сковороди ВОК, гриль та для млинців і Ви завжди зможете доукомплектувати свій кухонний арсенал. Сковороди серії Sea salt мають стійке гранітне антипригарне покриття, яке є досить зносостійким навіть при інтенсивному використанні. Завдяки цьому покриттю ви можете звести до мінімуму використання олії і готувати страви з природною карамелізацією, шляхом рівномірного прогрівання, їжа готується однаково на всій поверхні сковороди, при цьому поверхня не перегрівається і покриття не руйнується. Завдяки стійкості покриття допустимо використання металевих аксесуарів. З моменту появи на ринку гранітне покриття зарекомендувало себе відмінними споживчими властивостями: стійкістю до механічних пошкоджень, екологічністю, зручністю використання та догляду. Для гранітного покриття характерне забарвлення від світло до темно-сірого, фактурне на дотик.


Сковороди, крім для млинців і гриль, йдуть у комплекті з кришкою. Кришка виготовлена ​​з термостійкого скла і оснащена отвором для випускання пари, для попередження сколів по краю кришка обрамлена металевим обідком.

Усі сковороди упаковані в привабливі лаконічні коробки.

При приготуванні їжі покриття посуду Ringel не виділяють шкідливих речовин і є безпечними для навколишнього середовища.

Характеристики Ringel Sea Salt 22 см

Серія Sea Salt
Тип Сковороди
Діаметр, см 22
Висота стінки, см 4.5
Призначення Класична
Матеріал Кований алюміній
Матеріал кришки Жаростійке скло
Матеріал ручок Бакеліт з покриттям Soft-touch
Антипригарне покриття Так
Тип джерела тепла Газова плита, Електрична плита, Галогенна / Склокерамічна плита, Індукційна плита
Можна мити в посудомийній машині Так
З'ємна ручка Ні
Артикул RG-11003-22