Сковорода Ringel Zira класична 24 см (RG-11006-24)

Код товару: 1546383
Під замовлення
544 Грн
  • Інформація по Ringel RG-11006-24
  • Виробник: Ringel
  • Країна-виробник: Китай
  • Модель: Zira класична 24 см
  • Код виробника: RG-11006-24
  • Вага: 2 кг.
  • Габарити: 30x28x8 см.
  • Короткий опис:

    Тип сковороди - традиційна, Форма - кругла, 24 см, Zira, 3.2 мм, Матеріал - алюміній, кришка відсутня, чорний

Опис Ringel Zira класична 24 см

Сковорода Zira від Ringel - універсальний гаджет для приготування і розігрівання найрізноманітнішої їжі. Виготовлена з потовщеного високоякісного алюмінію, 3,2 мм ця сковорода є міцним посудом зі швидким і рівномірним нагріванням. Багатошарове антипригарне покриття забезпечить можливість готувати страви з використанням мінімальної кількості олії.


ІНТЕГРОВАНА СИСТЕМА ДОЗУВАННЯ ОЛІЇ
У кожну сковороду RINGEL інтегрована перша у світі система дозування олії. Найменша поділка системи відповідає 5 мл олії, а більша – 10 мл олії. За допомогою цієї системи ви зможете легко та швидко приготувати водночас здорові та смачні страви з використання мінімуму жиру та з максимальним збереженням корисних речовин у страві.


РІВНОМІРНИЙ РОЗПОДІЛ ТЕПЛА ПО ПОВЕРХНІ
Завдяки ретельно продуманій конструкції корпусу, виготовленого з алюмінію з товщиною стінок 3.2 мм, дана сковорода нагрівається швидко та максимально рівномірно, що значно полегшує і прискорює приготування їжі, а також перешкоджає пригорянню і нерівномірному просмажуванню продуктів.


ЗРУЧНА БАКЕЛІТОВА РУЧКА
Зручність використання даної сковороди досягається завдяки ергономічній ручці з бакеліту. Додаткове покриття soft-touch, крім тактильного задоволення, захищає руки від опіків і дозволяє не вислизає навіть з вологих долонь.


НІМЕЦЬКА ЯКІСТЬ АНТИПРИГАРНОГО ПОКРИТТЯ
У даній серії використано внутрішнє тришарове антипригарне покриття Marble, що не містить PFOA (перфтороктанової кислоти) і є безпечним для здоров'я. Зовнішнє суперстійке антипригарне високотемпературне лаковане покриття забезпечить привабливий зовнішній вигляд і легке очищення протягом тривалого часу.


УНІВЕРСАЛЬНІСТЬ І ПРАКТИЧНІСТЬ НА КОЖЕН ДЕНЬ
Спеціальний сталевий індукційний диск у донній частині сковороди дає можливість її використання на всіх видах плит, включаючи індукційні, інфрачервоні та склокерамічні. Зовнішнє матове силіконове покриття стійке та легке в щоденному догляді. Високі прямі борти класичної форми та надійне антипригарне покриття даної сковороди максимально розширюють сфери її застосування: це смаження і тушкування усіляких м'ясних продуктів і овочів, а також розігрівання їжі з використанням мінімальної кількості олії, що сприяє здоровому харчуванню.

Характеристики Ringel Zira класична 24 см

Форма кругла
Товщина стінок 3.2 мм
Товщина дна 3.2 мм
Розміри ø 24 х 4.6 см
Сумісність з плитами керамічні плити
Кріплення ручок гвинтове
Особливості система дозування масла
Колір внутрішнього покриття чорний
Колір чорний
Тип сковороди традиційна
Діаметр 24 см
Серія Zira
Висота 4.6 см
Матеріал алюміній
Тип внутрішнього покриття антипригарне покриття
Матеріал ручки бакеліт
Кришка кришка відсутня
Також шукають сковороди 22/24 см