Фітнес браслет Jakcom B3 White розумний браслет-гарнітура (jkmubb3w) headset B3 White Умный браслет-гарнитура

Код товару: 1080257
Немає в наявності
  • Інформація по JAKCOM jkmubb3w
  • Виробник: JAKCOM
  • Країна-виробник: Китай
  • Гарантія: 3 міс.
  • Модель: headset B3 White Умный браслет-гарнитура
  • Код виробника: jkmubb3w
  • Вага: 0.02 кг.
  • Короткий опис:

    Cумісність - iOS, Android, монохром, функції - відстеження сну, крокомір, пульсометр, показ часу, лічильник калорій, вимірювання дистанції, будильник, вібрація, матеріал корпусу - пластик, Bluetooth, Колір - білий

Опис JAKCOM headset B3 White Умный браслет-гарнитура

JAKCOM headset B3 - це по істині унікальний і дуже потрібний гібридний мультифункціональний гаджет. Його ексклюзивність полягає в тому, що це не тільки звичний смарт браслет, це ще й зручна стильна гарнітура, яка легко від'єднується від ремінця і використовується автономно, при цьому зберігаючи всі функції браслета. Наприклад, під час пробіжки або іншого заняття, коли вам необхідно відповісти на вхідний дзвінок, без тривалого задіяння рук і не зупиняючи процес, ви розміщуєте гарнітуру у вусі і відповідаєте на дзвінки одним натисканням клавіші на самій гарнітурі.

Звичайно ж JAKCOM B3, володіє всіма ультрасучасними опціями властивими розумним браслетів, це, і вбудований датчик пульсу, і точний лічильник калорій, і шагометр, а також, такі необхідні функції трекінгу, моніторингу сну, будильника і т.д. Корпус виконаний з високоякісного пластику і антиалергенного силікону, який без побоювань можна використовувати дітьми. Поверхня дисплея покрита сапфіровим склом сьомого рівня з олеофобним покриттям, яке захищене від легких подряпин і забруднень. JAKCOM headset B3 має надійний захист від попадання вологи і пилу рівня IP55.

Купуючи JAKCOM headset B3, ви отримуєте відразу два необхідних сучасних пристрої за ціною розумного браслета.

Характеристики JAKCOM headset B3 White Умный браслет-гарнитура

Cумісність iOS
Дисплей монохром
Функції пульсометр
Регулювання розміру так
Матеріал корпусу пластик
Інтерфейси Bluetooth
Колір білий