Змішувач Grohe BauClassic OHM sink C-spout (31234001)

Код товару: 1153738
Під замовлення
3934 Грн
  • Інформація по Grohe 31234001
  • Виробник: Grohe
  • Країна-виробник: Португалія
  • Гарантія: 60 міс.
  • Модель: BauClassic OHM sink C-spout
  • Код виробника: 31234001
  • Вага: 3 кг.
  • Габарити: 25x25x20 см.
  • Короткий опис:

    для кухні, одноважільний, врізний, латунь, поворотний, Довжина виливу - 22.3 см, Підключення - 1/2", Колір - сріблястий, Німеччина

Опис Grohe BauClassic OHM sink C-spout

Німецька компанія GROHE є найбільшим світовим виробником і постачальником сантехнічних виробів.

Якість, технології, дизайн і стійкість — це чотири цінності бренда, які демонструють прихильність GROHE до вдосконалення власних виробів.

GROHE встановлює дуже високі стандарти, щоб гарантувати, що щоразу, коли ви вмикаєте змішувач або приймаєте душ від GROHE, ви відчуєте всі переваги продуктів.

Представлений тут одноважільний врізний кухонний змішувач 31234001 серії BauClassic від GROHE виготовлено з високоякісної латуні з хромованим покриттям, має поворотний вилив із виносом 22,3 см. Модель встановлюється на один отвір і комплектується шлангами підведення води під діаметр 1/2".

Плавний хід важеля забезпечить точне регулювання витрати та температури води згідно з вашими вимогами.

Фірмова технологія StarLight дала змогу створити єдине у своєму роді хромоване покриття з яскравим блиском. Відповідно до матеріалу корпусу, виріб гальванізується шарами міді та нікелю, після чого наносять шар хрому товщиною, у 500 разів меншою від людської волосини.

Покриття, виготовлене за технологією StarLight, має брудовідштовхувальні властивості, стійке до появи подряпин і потьмяніння — завдяки йому вироби будуть мати вигляд, як нові, упродовж багатьох років служби.

В одноважільних змішувачах для раковини використовується фірмова технологія QuickFix. Придбання змішувача з цією технологією потішить покупця простотою і зручністю встановлення. Кріпильна система цих змішувачів складається з меншої кількості деталей, але водночас зберігає необхідну відповідність німецьким стандартам якості.

Легке та надійне встановлення змішувача забезпечує монтувальна система з центрувальною напрямною і швидко закручуваною кріпильною гайкою. Тепер встановлення змішувача на раковину стає набагато простішим та зручнішим.

Характеристики Grohe BauClassic OHM sink C-spout

Тип для кухні
Вид змішувача одноважільний
Комплект поставки шланги підведення води
Тип монтажу врізний
Термостат немає
Матеріал корпуса латунь
Тип виливу поворотний
Довжина виливу 22.3 см
Фирменные технологии GROHE Zero
Підключення до водопроводу
Особенности шланги підведення води
Діаметр підключення шлангів 1/2"
Керамічний картридж є
Додаткові характеристики хромована поверхня GROHE StarLight
Висота змішувача 223 мм
Глибина 332 мм
Вага 1.77 кг
Колір сріблястий
Країна реєстрації бренду Німеччина