Змішувач Grohe BauLoop (23764000)

Код товару: 1153756
Під замовлення
4953 Грн
  • Інформація по Grohe 23764000
  • Виробник: Grohe
  • Країна-виробник: Таїланд
  • Гарантія: 60 міс.
  • Модель: BauLoop
  • Код виробника: 23764000
  • Вага: 2 кг.
  • Габарити: 20x15x15 см.
  • Короткий опис:

    для раковини, одноважільний, врізний, латунь, стаціонарний, Довжина виливу - 10.7 см, Підключення - 3/8", Колір - сріблястий, Німеччина

Опис Grohe BauLoop

Німецька компанія GROHE є найбільшим світовим виробником і постачальником сантехнічних виробів.

Якість, технології, дизайн і стійкість — це чотири цінності бренду, які демонструють прихильність GROHE до вдосконалення власних виробів.

GROHE встановлює дуже високі стандарти, щоб гарантувати, що щоразу, коли ви вмикаєте змішувач або приймаєте душ від GROHE, ви відчуєте всі переваги продуктів.

Врізний, одноважільний змішувач для мийки 23764000 серії BauLoop від GROHE виготовлений із латуні з покриттям блискучого кольору, має стаціонарний вилив з виносом 10.7 см, і встановлюється на один отвір із підведенням води за допомогою гнучкого шлангового з'єднання під діаметр 3/8".

GROHE StarLight — блиск і зносостійкість покриттів.

Покриття, виготовлене за запатентованою технологією GROHE, забезпечує підвищену зносостійкість і діамантовий блиск.

Змішувачі GROHE і десятиліття потому будуть мати такий самий чудовий вигляд, як і того дня, коли ви купили змішувач. Секрет полягає в якості довговічного покриття, яке забезпечується технологією GROHE StarLight.

Крім підвищеної твердості, таке покриття також відрізняється десятиразовою стійкістю до подряпин, тому збереже свій початковий вигляд на весь термін експлуатації. Покриття виробляється методом хімічного осадження з газової фази та випереджає хромоване за твердістю вп'ятеро, а за стійкістю проти подряпин — у сто разів, завдяки особливому верхньому шару.

GROHE LongLife — плавність ходу важеля.

Тільки змішувачі GROHE вирізняються тією неповторною якістю ходу, що забезпечує технологія GROHE Longlife. Впевнена керованість і податливість важелів змішувачів з одним важелем демонструють якість і перевагу бренда. Картридж із технологією GROHE Longlife забезпечує плавне і точне регулювання напору і температури води.

Плавність ходу важеля забезпечує точність і легкість керування потоком води, а також, максимальний комфорт під час користування змішувачем упродовж усього терміну експлуатації Принципова відмінність картриджів, виготовлених за технологією GROHE Longlife, від картриджів GROHE SilkMove полягає в тому, що керамічні пластини всередині картриджа GROHE Longlife не покривають тефлоном.

Характеристики Grohe BauLoop

Тип для раковини
Вид змішувача одноважільний
Комплект поставки шланги підведення води
Тип монтажу врізний
Термостат немає
Матеріал корпуса латунь
Способ монтажа на 1 отвір
Тип виливу стаціонарний
Довжина виливу 10.7 см
Фирменные технологии GROHE StarLight
Діаметр підключення шлангів 3/8"
Додаткові характеристики швидка монтажна система GROHE QuickFix
Висота змішувача 310 мм
Вага 1.93 кг
Колір сріблястий
Країна реєстрації бренду Німеччина