Змішувач Grohe BauLoop (31368000)

Код товару: 1153755
Під замовлення
4021 Грн
  • Інформація по Grohe 31368000
  • Виробник: Grohe
  • Країна-виробник: Таїланд
  • Гарантія: 60 міс.
  • Модель: BauLoop
  • Код виробника: 31368000
  • Вага: 2 кг.
  • Габарити: 20x15x15 см.
  • Короткий опис:

    для кухні, одноважільний, врізний, латунь, поворотний, Довжина виливу - 22.3 см, Підключення - 3/8", Колір - сріблястий, Німеччина

Опис Grohe BauLoop

Німецька компанія GROHE є найбільшим світовим виробником і постачальником сантехнічних виробів.

Якість, технології, дизайн і стійкість — це чотири цінності бренда, які демонструють прихильність GROHE до вдосконалення власних виробів.

GROHE встановлює дуже високі стандарти, щоб гарантувати, що щоразу, коли ви вмикаєте змішувач або приймаєте душ від GROHE, ви відчуєте всі переваги продуктів.

Представлений тут змішувач, виразний кухонний змішувач 31368000 серії BauLoop від GROHE, виготовлений із високоякісної латуні з хромованим покриттям, і має поворотний злив з виносом в 22.3 см. Модель установлюється на один отвір і комплектується шлангами підведення води під діаметр 3/8".

Плавна хода важеля забезпечить точне регулювання витрати та температури води відповідно до ваших вимог.

Фірмова технологія StarLight дала змогу створити єдине у своєму роді хромоване покриття з яскравим блиском. Відповідно до матеріалу корпусу, виріб гальванізується шарами міді та нікелю, після чого наносять шар хрому з товщиною у 500 разів меншою, ніж людська волосина.

Покриття, виготовлене за технологією StarLight, має брудовідштовхувальні властивості, стійке до появи подряпин і потьмяніння — завдяки йому вироби будуть мати вигляд, як нові, упродовж багатьох років служби.

В одноважільних змішувачах для раковини використовується фірмова технологія QuickFix. Придбання змішувача з цією технологією потішить покупця простотою і зручністю встановлення. Кріпильна система цих змішувачів складається з меншої кількості деталей, але водночас зберігає необхідну відповідність німецьким стандартам якості.

Легке та надійне встановлення змішувача забезпечує монтувальна система з центрувальною напрямною і швидко закручуваною кріпильною гайкою. Тепер встановлення змішувача на раковину стає набагато простішим та зручнішим.

Характеристики Grohe BauLoop

Тип для кухні
Вид змішувача одноважільний
Комплект поставки шланги підведення води
Тип монтажу врізний
Термостат немає
Матеріал корпуса латунь
Тип виливу поворотний
Довжина виливу 22.3 см
Фирменные технологии GROHE StarLight
Підключення до водопроводу
Особенности шланги підведення води
Діаметр підключення шлангів 3/8"
Керамічний картридж є
Додаткові характеристики система швидкого монтажу
Висота змішувача 223 мм
Вага 2 кг
Колір сріблястий
Країна реєстрації бренду Німеччина