Гра PC Prey (14598495)

Код товару: 896624
Немає в наявності
  • Інформація по PC 14598495
  • Виробник: PC
  • Країна-виробник: Франція
  • Модель: Prey
  • Код виробника: 14598495
  • Вага: 0.01 кг.
  • Короткий опис:

    Тип - Екшн (Action), платформа - PC, тип носія - ключ активації, кількість користувачів - одиночна, Arkane Studios, вікове обмеження - 18+

Опис PC Prey

Гра Arkane Studios Prey (14598495)Prey - новий погляд на всесвіт Prey від Arkane Studios, творців Dishonored. Гравець виступає в ролі Моргана Ю - одного з піддослідних, на якому ставляться жахливі експерименти з метою поліпшити людську расу. Ви прокидаєтеся на Талосі 1 в 2032 році і повинні розкрити таємниці космічної станції, намагаючись не стати жертвою таємничої позаземної сили. Скориставшись усіма підручними засобами, герою потрібно знайти спосіб вижити, протистоячи постійно наростаючій небезпеці.
Системні вимоги: Операційна система: Windows 7 / Windows 8.1 / Windows 10 (64-bit versions) Процесор: Intel i5-2400 or AMD FX-8320 Оперативна пам'ять: 8 GB RAM Відеокарта: NVIDIA GeForce GTX 660 (2GB) / AMD Radeon 7850 (2GB) Звукова карта: Звуковий пристрій, сумісний з DirectX® 11 Вільне місце на жорсткому диску: 20 GB
Науково-фантастичний трилер. «Талос-1» сповнений таємниць. Вам належить шукати підказки, які протагоніст, Морган Ю, залишив для себе - тільки так ви допоможете головному герою пролити світло на власне минуле. Яку роль ви зіграєте в планах корпорації «Транстар» і таємничих істот, що руйнують орбітальну станцію? Вирішувати вам. Неповторний ігровий всесвіт. Станція «Талос-1», розташована на орбіті Місяця, - найбільше досягнення приватної космонавтики. Досліджуйте її розкішні інтер'єри, знаходите нові шляхи і розкривайте незліченні секрети.
Неймовірна небезпека. Загадкові інопланетні створіння, які окупували «Талос-1», - це досконалі хижаки. Тільки вам, одному з останніх вижили на станції, під силу зупинити їх. Випробування. Налаштуйте складність гри, як вам заманеться. Регулюючи безліч параметрів, що відповідають за пересування, скритність і відкрите протистояння ворогам, ви зможете полегшити собі проходження, або зробити його справжнім випробуванням.
Грайте по-своєму. Охотьтесь на прибульців, щоб отримувати і розвивати надздібності. Створюйте все більш корисні предмети, використовуючи креслення, пристрої та інструменти, знайдені на борту станції. Але перш за все - імпровізують! Ваша головна зброя в боротьбі з безпрецедентною загрозою - власна винахідливість.

Характеристики PC Prey

Також Pc ігри
Тип Екшн (Action)
Платформа PC
Тип носія ключ активації
Система активації Steam
Кількість користувачів одиночна
Розробник Arkane Studios
Видавець в СНД / Україна Bethesda Softworks
Локалізація російська версія
Вікове обмеження 18+