Гра PC Metal Gear Solid V: The Definitive Experience (16214853)

Код товару: 907825
Немає в наявності
  • Інформація по PC 16214853
  • Виробник: PC
  • Країна-виробник: Японія
  • Модель: Metal Gear Solid V: The Definitive Experience
  • Код виробника: 16214853
  • Вага: 0.01 кг.
  • Короткий опис:

    Тип - Екшн (Action), платформа - PC, тип носія - ключ активації

Опис PC Metal Gear Solid V: The Definitive Experience

Гра Konami Corporation Metal Gear Solid V: The Definitive Experience

Гра Metal Gear Solid 5: The Phantom Pain від Kojima Productions відкриє нову епоху в історії культової серії. Завдяки революційної технології Fox Engine ви отримаєте абсолютно нове відчуття від гри - відчуття колосальної тактичної свободи при виконанні завдань у величезному відкритому світі.

Через дев'ять років після подій Metal Gear Solid 5: Ground Zeroes Снейк, також відомий як Біг Бос, нарешті, пробуджується від коми. Йде 1984 рік, в розпалі холодна війна, впевнено веде планету до глобальної катастрофи ... Хто прагне реваншу СНЕЙК належить освоїтися в новому для себе світі і відшукати ниточку до таємної організації XOF.

Творець і ідейний натхненник знаменитої серії Хідео Кодзіма піднімає непрості питання і продовжує вивчення таких складних тем, як психологія війни і насильство, що породжує ще більше насильство.

Metal Gear Solid V: The Phantom Pain - одна з найбільш затребуваних і очікуваних ігор: великий відкритий світ, приголомшлива графіка, кінематографічні розповідь і захоплюючий, ні на що не схожий геймплей дозволяють вже сьогодні назвати її важливою віхою в історії відеоігор в цілому.

Відкритий світ Metal Gear Solid 5: The Phantom Pain надає безпрецедентну свободу вибору шляху і способу виконання завдань і загального проходження гри.

Новітня технологія Fox Engine дала розробникам можливість наділити гру фотореалістичною графікою, реалізувати до дрібниць продуманий геймплей і створити проект воістину нового покоління якості.

Новітній онлайновий режим Metal Gear Solid Online.

Характеристики PC Metal Gear Solid V: The Definitive Experience

Також Pc ігри
Тип Екшн (Action)
Платформа PC
Тип носія ключ активації
Система активації Steam
Видавець в СНД / Україна Konami
Мінімальні системні вимоги оперативна пам'ять 4 ГБ
Рекомендовані системні вимоги оперативна пам'ять 8 ГБ