Гра PC TEKKEN 7 (14599677)

Код товару: 864769
Немає в наявності
  • Інформація по PC 14599677
  • Виробник: PC
  • Країна-виробник: Японія
  • Модель: TEKKEN 7
  • Код виробника: 14599677
  • Вага: 0.01 кг.
  • Короткий опис:

    Тип - Файтинг (fighting), платформа - PC, тип носія - ключ активації, кількість користувачів - мультиплеер, Namco Bandai Games

Опис PC TEKKEN 7

Tekken 7 — нова глава і найвищий щабель еволюції серії файтинга, яка завоювала високі оцінки і любов фанатів по всьому світу.
Теккен 7 пропонує захоплюючий сюжетний режим, видовищний і захоплюючий геймплей поєдинків, сучасні анімації, які додадуть напруження і епічності битв харизматичних персонажів — великих майстрів ближнього бою.

Гра покликана пролити світло на історію клану Місіма і підвести її до логічного завершення.
Ви нарешті-то встановіите причину кожної сутички в цій війні.
Готуйтеся до несподіваних поворотів сюжету.

Особливості Теккен 7:
- видовищні і динамічні битви, які завдяки сучасній графіці Unreal Engine 4, наближеної до фотореалізму, і звуку, буквально перенесуть вас на арену;
- захоплююча історія, що подається за допомогою ретельно розроблених діалогів і кінематографічних сцен, що передають дух і атмосферу подій, що відбуваються;
- більше 30 доступних для гри персонажів, представлених, як знайомими особами, так і новими бійцями;
- оновлені набори рухів і анімацій для всіх бійців;
- остання глава саги про клан Місіма, яка завершить 20 річну історію.

Сюжет
Хоч це і неочевидно, але Теккен 7 — це та ще «Санта-Барбара».
В ній навіть є персонаж, який кілька років пролежав в кріогенному сні і в цей час зумів народити дитину.
Головна сюжетна лінія буде обертатися навколо сім'ї Місіма і її трьох головних чоловіків: Джин (син), Кадзуо (батько), Хейхачи (дід).
Саме діда і відвідала думка зайнятися організацією турніру бойових мистецтв, який почав збирати кращих бійців планети.
За 20 років існування ігри які тільки сюжетні «твісти» не траплялися у всесвіті гри.
І ось, нарешті, сьома частина, за словами продюсера Кацухиро Харада, Теккен 7 (ключ) готова відповісти на накопичені за довгі роки запитання шанувальників франшизи.
Тим не менш, незважаючи на обіцянки розкрити багато таємниць, продюсер чітко дає зрозуміти, що ця частина не стане останньою, і протягом наступних років геймери можуть чекати продовження серії, що оповідає про сімействі Місіма.

Бої
Варто придбати ключ Теккен 7, адже відразу після першого запуску ви побачите звичних персонажів, які стають у знайомі стійки і на перший погляд може здатися, що змін у грі не так вже і багато, але насправді це зовсім не так.
По-перше, темп гри значно зріс, і це можна відчути з перших секунд у всіх аспектах.
По-друге, з'явилися два нових прийому — RageArts, RageDrive, які зав'язані на модифікаторі люті та кількості отриманих від ударів противника.
Як тільки у вас залишається зовсім мало сил, а навколо персонажа вже виблискують червоні блискавки — це дає зрозуміти, що він готовий провести стрімкий удар, і, можливо, переломити хід поєдинку на свою сторону.
Примітно, що прийом не потребує використання складного комбо, варто лише натиснути кілька клавіш, після чого запуститься красивий, ефектний ролик проведення атаки, по його завершенню ворог може залишитися без половини здоров'я.
Деякі можуть подумати, що таке нововведення привнесе в гру дисбаланс, особливо люди, що розраховують в бою на довгі зв'язки комбо.
Але, насправді, ніякого порушення балансу не буде, адже використовувати прийом дозволено тільки один раз, при цьому його можна блокувати або перешкодити провести на самому початку.

Загальна картинка гри виглядає приголомшливо яскраво і мальовничо.
Бойові арени деталізовані і приковують увагу навіть під час напружених битв.

Характеристики PC TEKKEN 7

Також Pc ігри
Тип Файтинг (fighting)
Платформа PC
Тип носія ключ активації
Система активації Steam
Кількість користувачів мультиплеер
Розробник Namco Bandai Games
Видавець в СНД / Україна Namco Bandai Games
Локалізація c російськими субтитрами