Гра PC Titanfall 2 (16802112)

Код товару: 858872
Немає в наявності
  • Інформація по PC 16802112
  • Виробник: PC
  • Країна-виробник: США
  • Модель: Titanfall 2
  • Код виробника: 16802112
  • Вага: 0.01 кг.
  • Короткий опис:

    Тип - Екшн (Action), платформа - PC, тип носія - ключ активації, кількість користувачів - мультиплеер, Respawn Entertainment

Опис PC Titanfall 2

Titanfall 2 – це ураганний бойовик від студії Respawn Entertainment, де вас чекає грандіозна сюжетна кампанія за участю унікальної команди з людини і машини і відмінно пророблений багатокористувацький режим.

Titanfall 2 продовжує освоювати нові території жанру шутерів, розширюючи доступний гравцям арсенал новими Титанами, вдосконаленими здібностями пілотів і продуманою системою індивідуальної настройки і розвитку.

Ключові особливості:
У Titanfall 2 вас чекають захоплюючі і динамічні битви з участю пілотів, блискавичних елітних захисників Фронтиру, і Титанів, грізних бойових машин семиметрової висоти.
Відправляйтеся в подорож по Фронтиру, граючи за стрілка-ополченця, що мріє стати пілотом. Опинившись у тилу ворога, які вам належить відправитися в бій з загартованим у безлічі битв Титаном класу «Авангард» і, ризикуючи всім, вижити в нерівному бою з переважаючими силами противника.
Шість нових Титанів, нові смертоносні технології, розвинуті здібності пілотів, широкі можливості індивідуальної настройки, нові режими та багато іншого – розробники почули прохання гравців і представили глибокий і продуманий багатокористувацький режим.
Нова система Networks для мережевої гри допоможе легко і швидко організовувати матчі з товаришами і знаходити нових друзів. З її допомогою пілоти зможуть створювати різноманітні «мережі» – як кооперативні, так і змагальні, – в залежності від свого стилю гри, смаків переваг.

Нова гра від розробників культового військового шутера Call of Duty 4: Modern Warfare. Titanfall 2 пропонує і грандіозну сюжетну кампанію, і чудові багатокористувацькі битви з участю фантастично екіпірованих суперсолдат і могутніх бойових роботів.

Особливості гри:
Самий великий і амбітний проект з відкритим ігровим світом за всю історію існування серії
Вперше в історії серії у вас з'явиться можливість практично миттєво перемикатися між персонажами і оцінити події, що відбуваються під різними перспективами
Разом з головними персонажами беріть участь в ризикованих пограбування банків і видовищних нальотах
Активно займайтеся спортом, у тому числі йогою, тенісом, бейсджампингом, катайтеся на гідроциклі і займайтеся в тренажерному залі
Оцініть чудову графіку гри, детально опрацьованих персонажів і локацій і реалістичність подій, що відбуваються
Вперше в серії GTA під час проходження місій буде звучати музика
Скористайтеся великим арсеналом зброї, куди входять різноманітні типи та марки пістолетів, пістолетів-автоматів, дробовиків, автоматів, важкого і метальної зброї і навіть парашут
Кілька кінцівок, які безпосередньо залежать від рішення, прийнятого гравцем при проходженні кожної місії
Оцініть власну екосистему гри, яка керує життям ігровий дикої природи

Характеристики PC Titanfall 2

Також Pc ігри
Тип Екшн (Action)
Платформа PC
Тип носія ключ активації
Система активації Origin
Кількість користувачів мультиплеер
Розробник Respawn Entertainment
Видавець в СНД / Україна Electronic Arts
Дата виходу в світі / дата виходу в СНД / Україна 28 жовтня 2016
Серія ігор (приналежність до серії) Titanfall
Локалізація російська версія
Мінімальні системні вимоги оперативна пам'ять 8 ГБ
Рекомендовані системні вимоги оперативна пам'ять 16 ГБ