Гра Sony Call of Duty: Black Ops 4 [Blu-Ray диск] PS4 (88225RU)

Код товару: 922611
Немає в наявності
  • Інформація по SONY 88225RU
  • Виробник: SONY
  • Країна-виробник: США
  • Модель: Call of Duty: Black Ops 4 [Blu-Ray диск] PS4
  • Код виробника: 88225RU
  • Вага: 0.08 кг.
  • Короткий опис:

    Тип - Екшн (Action), платформа - PS4, тип носія - Blu-ray диск, кількість користувачів - мультиплеер, Treyarch

Опис SONY Call of Duty: Black Ops 4 [Blu-Ray диск] PS4

Гра SONY Call of Duty: Black Ops 4 [Blu-Ray диск] PS4 (7238857)

Black Ops повертається! Суворі і реалістичні мережеві побоїща, цілих три пригоди про боротьбу з мерцями, а також режим «Затемнення», в якому всесвіт Black Ops втілиться в грандіозної «королівської битві». У «Затемнення» вас чекає значна карта за всю історію Call of Duty, фірмова бойова система Black Ops, а також персонажі, декорації і зброю з різних випусків серії.

Call of Duty: Black Ops 4 - комп'ютерна гра в жанрі шутера від першої особи, п'ятнадцята у франшизі Call of Duty і п'ята основна гра в сюжетній підсерію Black Ops, що починалася як продовження від кампанії World at War.

Реалістичні мережеві бої з акцентом на тактику. Call of Duty®: Black Ops 4 піднімає планку якості: мережеві битви стали як ніколи захоплюючими, але фокус змістився на тактичні рішення. Це абсолютно новий рівень мережевої взаємодії, з багатим вибором нового зброї, карт і режимів. Вперше саме мережева гра знаходиться в центрі сюжету: вам належить розкрити глибоку взаємозв'язок всіх фахівців і вивчити їх унікальні прийоми.

Завдяки вже знайомої системі створення класів «Вибери 10» і нової категорії спорядження ігровий процес стане більш гнучким за рахунок можливості по-різному посилювати своїх фахівців. Використовуючи на додаток до цього руйнівні серії очок, ви зможете показати себе і в поодинці, і в складі нестримною команди.

Свято для шанувальників Black Ops. Режим «Затемнення» - це грандіозна «королівська битва» на самій великій мапі за всю історію Call of Duty, де вам доведеться воювати з використанням фірмової бойової системи Black Ops і різних видів наземної, морської і повітряної техніки. Світи різних частин Black Ops зіллються воєдино: ви зможете боротися за виживання, граючи за своїх улюблених персонажів в добре знайомих декораціях з всесвіту Black Ops.

Три карти для режиму «Зомбі» в перший же день. З першого ж дня в Call of Duty: Black Ops 4 будуть доступні відразу три великі історії про зомбі: «IX», «Рейс відчаю» і «Кров мерців». У режимі «Зомбі», представленому в Call of Duty: Black Ops 4, вас чекають захоплюючі нові пригоди, що запам'ятовуються герої, продуманий ігровий процес і відмінні «пасхалка».

Характеристики SONY Call of Duty: Black Ops 4 [Blu-Ray диск] PS4

Виробник Sony
Модель Call of Duty: Black Ops 4 [Blu-Ray диск] PS4
Артикул 88225RU
Тип Екшн (Action)
Платформа PS4
Тип носія Blu-ray диск
Кількість користувачів мультиплеер
Розробник Treyarch
Видавець в СНД / Україна Activision
Серія ігор (приналежність до серії) Call of Duty