Гра PC Might and Magic Heroes VII (12200191)

Код товару: 907826
Немає в наявності
  • Інформація по PC 12200191
  • Виробник: PC
  • Країна-виробник: Франція
  • Модель: Might and Magic Heroes VII
  • Код виробника: 12200191
  • Вага: 0.01 кг.
  • Короткий опис:

    Тип - Рольові (RPG), платформа - PC, тип носія - ключ активації, кількість користувачів - мультиплеер, Ubisoft Entertainment

Опис PC Might and Magic Heroes VII

Гра Ubisoft Entertainment Might and Magic Heroes VII - це тріумфальне повернення знаменитої серії покрокових стратегій. Відправляйтеся в незабутню подорож, і пориньте в фентезійний світ з приголомшливим сюжетом і чудовою рольової системою!

Досліджуйте і володій чарівний світ. Мудро використовуйте свої ресурси. Ведіть в бій армію легендарних істот. Зростила свого героя з неймовірними здібностями і наділіть його найпотужнішими артефактами. Сюжет Герої VII оповідає про громадянську війну, яка призвела до зміни правлячої династії Священної Імперії.

Після смерті імператриці країна палає в полум'я розбрату: численні противники борються за порожній трон. В цей час герцог Іван скликає шість довірених радників. Цей рада покликана допомогти йому вибрати правильний шлях, щоб покласти край війні за престолонаслідування. Протягом 20 років ігрова серія Меч і Магія Герої встановлювала стандарти для стратегічних комп'ютерних ігор.

Герої VII зберігає традиції серії, одночасно привносячи в гру свіжі ідеї. Приєднавшись до Ради Тіней, шанувальники гри зможуть поділитися з усіма своєю пристрастю, зробити внесок у розвиток серії і збагатити світ гри.

Ubisoft Entertainment - крупний видавець і розробник комп'ютерних та відеоігор. Головний офіс розташований у Франції, в місті Монтрей-су-Буа. Має студії-філії в Канаді, Іспанії, Китаї, Німеччині, Болгарії, Україні, Румунії та Італії, всього ж підрозділів налічується більше 20. Ubisoft - один з найбільших ігрових видавців у Європі.

Характеристики PC Might and Magic Heroes VII

Виробник PC
Модель Might and Magic Heroes VII
Артикул Might and Magic Heroes VII
Тип Рольові (RPG)
Платформа PC
Тип носія ключ активації
Система активації Uplay
Кількість користувачів мультиплеер
Розробник Ubisoft Entertainment
Видавець в СНД / Україна Ubisoft Entertainment
Локалізація російська версія